ICA samarbeider med Arne Brimi


Oppdatertdato: 2013-12-01 Tema: Jul Forfatter: Utgiver: Matoppskrift.no Først Utgitt: Fotograf: ICA


Nå nærmer det seg jul og det er mye god mat å velge mellom! Dagligvarebutikken ICA har blant annet inngått et samarbeid med Arne Brimi denne julen med en egen «Selection» serie som jeg ønsker å tipse dere om.
Den folkekjære kokken har laget en juleråvare serie (Selection) for ICA som inneholder pinnekjøtt, juleskinke, gårdspølse, reinsdyrpølse, reinsdyrkaker og sylte. ICA er opptatt av det samme som Brimi, nemlig kvalitet og opprinnelse, og ønsker med dette samarbeidet å gi folk gode, norske råvarer av høy kvalitet – og fortelle historiene bak de unike produktene.
Under finner dere mer informasjon om de ulike produktene i denne serien. Håper du finner noe som frister og gleder deg til jul!

Selection Arne Brimi

  • Selection er ICAs premium sortiment som består av førsteklasses produkter med særpreg.
  • Selection Arne Brimi er et utvalg av juleprodukter, og er den første serien i dette premium sortimentet.

Selection Arne Brimi består av følgende produkter:

Pinnekjøtt:

Dette er kjøtt hentet fra de beste lammene, fra gårder på vestlandet. Man ser det er kvalitet på mengden kjøtt på beinet. Dette er hele sider som er kuttet på den tradisjonelle måten – som gir lange pinner. Pinnekjøttet er urøkt.

Surret sylte:

Denne sylten er laget etter nordnorsk tradisjon. Det er ekte håndtverk, det ser man på formen – hvert produkt er unikt. Sylten er laget av sideflesk og fettet er integrert i kjøttet for å få bedre smak.

Juleskinke:

Juleskinken er fra norsk kvalitetsgris. Fordelen med denne er at den er rå, man må koke den selv – og dermed gjøre den på sin måte. Da kan man få den så saftig man ønsker og man kan tilsette det krydderet man selv vil ha i vannet skinken kokes i.

Einerrøkte reinsdyrpølser:

Pølsene har en god og distinkt viltsmak. De er røyket med bøkeflis og einer. Pølsene er gode som tilbehør til pinnekjøttet, men kan også spises som eget måltid.

Reinsdyrskarbonader:

Disse karbonadene har en god og distinkt viltsmak. De er stekt med margarin i støpejernspanne og har en hjemmelaget fasong.

Gårdspølse:

Gårdpølse er ei grov og saftig pølse som passer godt inn i jula. Denne pølsa inneholder kjøtt fra både får, svin og storfe, og har særegen smak som egner seg godt på middagstallerken. Gårdspølsen er røkt.

Om ICA:

ICA er et folkelig supermarked med stort og bredt utvalg i alle dagligvarevarer. Vi ønsker å være et supermarked som passer for alle, både når det gjelder utvalg og pris. Alle våre butikker har ferskvaredisker, med et stort utvalg av fisk og sjømat, samt ferskt kjøtt. I en travel førjulstid har vi også mange ferdig oppvarmede retter som gjør hverdagen lettvint. Julelykke er å kunne få alt på et sted- og det får du hos oss i ICA.

Julelykke:

Som første dagligvarekjede i Norge lanserer ICA den 18. november sitt eget skrapelodd - Julelykke. Tusenvis av premier skjuler seg bak lukene, og hovedpremien er mat for 100.000 kroner.
Kunder som handler for over 500 kroner for utdelt 1 julelykke i kassen. Handler kunden for 1000 så får de 2 lodd, osv.
Skrapeloddet ”Julelykke” er en del av ICA Supermarked sin julekampanje. Skrapeloddene inneholder premier for til sammen 600.000 kroner og premiene er gavekort på ICA Supermarked med valør på alt fra 50 til 100.000 kroner. Hovedpremien er et gavekort på 100.000 kroner som trekkes 1. juledag.Legg inn kommentar eller trykk liker på denne artikkelen.


Intern:2804Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.