At solen steker og man egentlig har lyst til å spise is hele dagen er ikke lenger en hindring for å få seg sin daglige kaffedose. Nespresso har nemlig fått utviklet nye forfriskende oppskrifter som kombinerer flere av sommerens favorittsmaker med sin velkjente kvalitetskaffe.
Selv om kaffe kanskje ikke det første man tenker på når det blir varmere i været er mange nordmenn allerede blitt glad i is-kaffe og andre kalde kaffedrikker. Nespresso tar nå konseptet et skritt videre og byr på deilige kaffe-smoothies i sommer. Basert på kjølende yoghurt og iskrem, og med tropiske smaker som banan og kokos, er drinkene som skapt for varme ettermiddagstimer.
Drinkene er utviklet av Adam MacDonald som blant annet har vunnet verdensmesterskapet, samt det europeiske og australske mesterskapet i bartending. Adam er en av gründerne bak Liquid Engineers i Oslo, og bruker tiden til å lage nye og inspirerende smak- og drikkeopplevelser for barindustrien.
Oppskriftene er som skapt til å tilberede hjemme, så hva med å imponere gjestene dine med en Banana Banshee neste gang du har grillselskap på verandaen?
Banana banshee kaffesmoothie
½ moden banan
½ dl Nespresso Dulsão do Brasil
½ dl skummet melk
2 ss yoghurt naturell
½ kule iskrem
Kjør alt i en hurtigmikser til blandingen er jevn.
Smelt sjokolade og lag en sjokoladespiral på innsiden av et høyt glass. Hell så i smoothien, og server med sugerør.
Brazz Monkey
½ moden banan
½ dl Nespresso Roma
3 ss kokossirup
½ dl ananasjuice
2 kuler fettfri vanilje youghurt-is
4 store isbiter
Kjør alt i en hurtigmikser til blandingen er jevn.
Server med sugerør i et vinglass, pynt med en bananbit på kanten og et dryss kokosflak.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne artikkelen.
Intern:2483