Jacob’s Creek lanserer Reserve Coonawarra Cabernet Sauvignon


Oppdatertdato: 2011-01-13 Tema: Rødvin Forfatter: Utgiver: Matoppskrift.no Først Utgitt:


De aller fleste nordmenn har drukket Jacob’s Creek, men det ikke alle vet, er at den australske favoritten tilbyr et bredt spekter av røde, hvite og musserende viner som utfordrer tradisjonelle vinland som Frankrike, Italia og Spania. Lørdag 8. januar lanserte Jacob’s Creek Reserve Coonawarra Cabernet Sauvignon i Vinmonopolets butikker, klar til å imponere våre ganer.

- Coonawarra regnes som den beste australske regionen for dyrking av Cabernet Sauvignon. Vi er derfor svært glade for å kunne lansere en Reserve Cabernet Sauvignon fra dette begrensede området. Coonawarra har et jordsmonn rikt på kalkstein og et temperert maritimt klima, og byr på noen av Australias beste druer. Nå gleder vi oss til å lansere denne vinen som ytterligere vil kunne øke Jacob’s Creek’s renommé som en kvalitetsprodusent, sier Johan Gilbe hos Pernod Ricard Norway.
De første druene i Coonawarra ble høstet så tidlig som på 1890-tallet, og regionen er kjent for å produsere Cabernet Sauvignon i verdensklasse.

Det perfekte måltidet

Intet middagsselskap er fullkomment uten den riktige kombinasjonen av mat og vin. Med denne dyprøde nyheten fra Jacob’s Creek er stemningen rundt bordet sikret, særlig om man velger riktig mat.
- Reserve Coonawarra Cabernet Sauvignon passer godt til mange ulike retter, men skal jeg virkelig fremheve noe, vil jeg anbefale okse, den italienske klassikeren osso bucco eller modne oster. Det kan ikke slå feil, sier Gilbe.
Jacob’s Creek Reserve Coonawarra Cabernet Sauvignon kommer med typiske Coonawarra kjennetegn som mynte og bjørnebær, i tillegg til rike aromaer av solbær, mørke bærfrukter, krydret eik og hint av kanel. Vinen er utmerket til å drikkes nå, eller den kan lagres og videreutvikles gjennom dette tiåret.

Annonse
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne artikkelen.


Intern:2077
Norsk mat.Kaffekos.
Kina.

Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.