Jozo gourmetsalt nå også med økologiske krydderurter


Oppdatertdato: 2010-09-01 Tema: Produktnyheter Forfatter: Utgiver: Matoppskrift.no Først Utgitt: Fotograf: Jozosalt, Knut Pettersen Kilder: Jozosalt


JOZO SALT har lansert fire nye spennende saltvarianter.
Alle basert på det rene danske JOZO Gourmet Fingersalt blandet med økologiske krydderurter. De nye variantene — CITRUS,VENEZIA, PROVENCE og NATURELL kommer i eksklusive glassforpakninger, klare til sette på bordet.
Produktene kan anvendes både i matlagningen og som en avsluttende touch på salat og andre serveringsklare retter. Rene råvarer - helt uten tilsetningsstoffer.

Med de nye saltvariantene gir JOZO SALT deg nye spennende muligheter, når det gjelder bruken av salt. La deg inspirere på vvwvv.jozosalt.no, hvor du finner mengder med oppskrifter og informasjon.

JOZO GOURMETSALT - PROVENCE

En delikat blanding av det rene havsaltet og økologiske krydderurter, som leder tankene til fransk matkunst med timian, rosmarin, oregano, merian, hvitløk m.m. Passer utmerket både til kylling, kjøtt og grønnsaker eller som anderledes topping på din salat.
Prøv den også sammen med godt brød og en god olje eller over ovnstekte poteter.

JOZO GOURMETSALT - CITRUS

Det danske JOZO Gourmetsalt blandet med økologisk sitron og lime. Gir en frisk touch til både din pasta og salat, og passer perfekt når du tilbereder fisk og skalldyr. Prøv den også til desserter og bakverk.

JOZO GOURMETSALT - VENEZIA

Inspirasjonen er hentet fra Italia, og det gode JOZO Gourmetsalt er tilsatt økologiske tomater, oregano, timian, løk, selleri, paprika m.m. VENEZIA kan med fordel anvendes til pasta, salat, kjøtt og grønnsaker eller som lekker topping på ditt brød.

JOZO GOURMETSALT- NATURELL

100 % rent og naturlig havsalt uten tilsetningsstoffer. Gourmetsalt består av flotte, pyramideformede krystaller med en perfekt sprøhet og er et must ved middagsbordet. Gjør underverker med kjøttet, på salater eller som tilbehør til nybakt brød og rødvin.
JOZO Gourmetsalt med økologiske krydderurter kommer i eksklusive glass, som er klare til å settes på bordet. De inneholder 95g og koster (anbefalt utsalgspris) 39.90 NOK

Om JOZO SALT

JOZO SALT er et av Norges mest kjente varemerker. Når man kjøper JOZO SALT vet man at saltet er av høyeste kvalitet. JOZO SALT er en del av Akzo Nobel konsernet med over 57 000 ansatte i mer enn 80 land. Akzo Nobel Salt er Nordens eneste saltprodusent med produksjonsanlegg i Danmark og Holland.

Avokado- og parmasnacks med kremet citrusricotta

(4-6 personer)

2 avokado
8 skiver parma- eller serranoskinke
100 g ricotta (mykost)
1 klype Citrus fingersalt
nymalt svart pepper

Del avokadoen og ta ut kjernen. Skjær bort skallet og del avokadoen i 16 deler. Del skinkeskivene på langs. Bland ricottaen med saltet. Fordel osten på avokado bitene. Surr en skinkeskive rundt hver bit.
Dryss litt citrussalt og pepper over.

Ovnsbakt fisk Neapolitana

Oliven, kapers og hvitløk gjør denne fisken til en riktig middelhavsnytelse.

4 porsjoner

Ingredienser:
750 g fiskefilé (f.eks. Torsk, kolje, hvitting)
2 msk olivolje
1 mellomstor løk, hakket
3 dl tomatsaus
2 hvitløksfed (hakket)
12 svarte oliven (hakket)
1 msk kapers
1 msk persille (hakket)
2 stilke selleri (hakket)
1/2 tsk JOZO Gourmet Fingersalt
pepper etter smak

Fremgangsmåte:
Legg fisken i en smurt ildfast form. Varm opp olivenoljen i en stekepanne og fres løken til den er myk og gylden gul. Tilsett tomatsaus, hvitløk, fingersalt og pepper. Stek på middels varme i 5 minutter. Rør ofte.

Rør inn oliven, kapers, persille og selleri og fordel sausen jevnt over fisken. Dekk til og stek i ca. 200 gr. C i 25 minutter.

Sjokolade semifreddo med fingersalt

Overraskende godt!

(6-8 personer)

200 g sjokolade
4 eggeplommer
2 ss brunt sukker
4 dl fløte
4 eggehviter
2 ss sukker
1 klype JOZO Naturell fingersalt

Smelt sjokoladen i vannbad. Visp sammen eggeplommer og brunt sukker. Visp fløten løst. Rør sammen sjokolade, egg og fløte.

Visp eggehviter og salt. Vend det ned i sjokoladekremen. Smak til med mer salt.
Fyll serveringsglass eller former. Drys

Annonse
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne artikkelen.


Intern:1962Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.