Kaffenytt fra CaffeClub™


Oppdatertdato: 2007-09-12 Tema: Kaffe Forfatter: Utgiver: Matoppskrift.no Først Utgitt: Fotograf: CaffeClub


Norge er på verdenstoppen hva angår kaffedrikking. Allikevel er de fleste misfornøyd med kaffen de får på jobben.

Det er opplagt at god kaffe er en god investering i arbeidsmiljøet. Cafékulturen har satt en ny standard for hvordan kaffe skal smake og flere bedrifter har oppdaget at dette er en billig måte å skape positivt påfyll i arbeidshverdagen.

CaffeClub.no er en nystartet nettbutikk som er alene om å tilby et bredt utvalg av kjente italienske kaffemerker samt verdensledende espressomaskiner som Jura og Gaggia.
- Vi ønsker å trekke caféenes espressobaserte kaffe inn i hjemmene og i bedriftene og har allerede begynt å få mange spørsmål fra næringslivet, sier Petter Wilhelmsen som er en av gründerne i CaffeClub.no

- Dette har vi gjort fordi vi brenner for det vi kaller ekte kaffe, vi håper å være et godt alternativ til alle som ønsker å drikke god kaffe hjemme og på jobben, sier Wilhelmsen.

Om CaffeClub™

Vi brenner for ekte kaffe
CaffèClub™ ble startet med det formål å være den første, norske importør av god, italiensk espresso basert på kvalitet og bredde. Virksomheten er nettbasert og tilbyr nøye utvalgte produkter fra anerkjente italienske kaffehus med lange tradisjoner og ulike spesialiteter.

Norge er det landet i verden hvor det drikkes mest kaffe, likevel er tilgangen på god kaffe svært begrenset. Gjennom CaffèClub™ åpner vi for smakfulle oppdagelser i de norske hjem og virksomheter. Med enkle grep kan du bestille kaffen du trenger, tilpasset individuell smak og forbruk. Det er også mulig å abonnere på dine favoritter, slik at du som kunde mottar faste leveranser når det passer for deg.

Vi ønsker deg som brenner for ekte kaffe varmt velkommen til en spennende, aromatisk opplevelse med oss i CaffeClub.no.

Annonse
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne artikkelen.


Intern:1161
Norsk mat.Bananer.
Brownies.

Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.