Kjendisvodkaen Grey Goose kåret til verdens beste vodka


Oppdatertdato: 2009-03-12 Tema: Vodka Forfatter: Utgiver: Matoppskrift.no Først Utgitt:


Nok en gang har den franske kjendis-vodkaen, Grey Goose, blitt kåret til verdens beste vodka. Den siste kåringen fant sted i Storbritannia, der fagjuryen i den anerkjente ”ICE Awards 2009” kåret Grey Goose til vinneren i kategorien ”Best smak”.
Det er fagmiljøet og magasinet imbibe (the magazine for on-trade drinks professionals) som står bak kåringen som følger utnevnelsene til andre verdenskjente kåringer gjennomført av blant annet Luxury Brands Status Index survey, Beverage Industry News, World Spirits Championship, Wall Street Journal, Drinks International m.fl. På 2-5 plass kom U´Luvka, Belvedere, Ivan the Terrible og Stolichnaya Elit.

Juryens beskrivelse av vodkaen er at den har en ”…forførende og mild karakter med hint av vanilje og en røkt smak. Finishen bestående av en krydret søtsmak hentet fra anis og kontrasten fra sort pepper er med på å utgjøre Grey Goose sin imponerende smaksstruktur.”

Grey Goose – mer en vodka

- Legendarisk vodka, kjendisvodka, livsstilskaper og trendsetter. Grey Goose er et svært godt eksempel på at et produkt kan utvikle seg til å bli noe større en seg selv. Det var USA som var det første markedet som knyttet til seg den eksklusive vodkaen som sin favoritt etter at den ble kåret til verdens beste vodka av ”Beverage Testing Institute of Chicago” i 1998 og ble platinum-medaljevinner i ”World Spirits Championschip i 1998”. I dag selges over 20 millioner liter Grey Goose over hele det amerikanske kontinentet. Grey Goose er å finne i over 60 land verden over.
Etablert seg i det norske markedet - Etterspørselen i Norge har økt jevnt siden lanseringen i 2005, sier Marius Vesterby i Bacardi som fører Grey Goose i Norge. Vi opplevde en god vekst i fjor og merkenavnet har blitt et kjent merkenavn i high-end markedet og det er vi fornøyd med. Vesterby.

- Grey Goose frodige og runde, myke og smøraktige bløte smak gjør at vodkaen ”smelter” i munnen og er den perfekte ingrediensen i både cocktail og drinker avslutter Vesterby.

Grey Goose Madras

4 cl Grey Goose Vodka
3,5 cl Appelsinjuice
3,5 cl Cranberryjuice

Shakes på is og siles i et drinkglass med is.

Garnityr:
Sitronskive

Annonse
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne artikkelen.


Intern:1538
Norsk mat.Hverdagsmat.
Kaffekos.

Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.