Knallsuksess med cupcakes


Oppdatertdato: 2011-08-22 Tema: Produktnyheter Forfatter: Utgiver: Matoppskrift.no Først Utgitt: Kilder: Baker og konditor nr 4-2011,


I Bergen har kokk Guro Myhre og grafisk designer Steve André Skog hatt knallsuksess med kaféen Eat my Muffin. Etter ett års drift har de planer om flere utsalg i byen. Og nå snuser de på Oslo også.

– Ja, vi klager ikke på interessen, smiler Guro Myhre.
26-åringen er utdannet kokk hos Bølgen og Moi og Statholdergaarden i Oslo og fikk tilbud om en jobb i Italia da hun samtidig fikk tilbud om lokaler i kjøpesenteret Xhibition midt i Bergen sentrum. Det siste fristet Bergens-jenta mest siden hun og Steve hadde konseptet og ideene klare.

– Det vi har etablert er et sted der folk kan kjøpe cupcakes i alle varianter. Og muffins og selvsagt også god kaffe og herlig te.
– Hvordan har responsen vært?
– I begynnelsen var det nok en del skepsis, men nå ser vi at enkelte andre i bransjen har så smått begynt å selge produkter i samme kategori som våre. Vi har mange venner på Facebook som lanserer nye resepter for oss – og som vi utvikler og produserer. Og vi har flere twittrere som også er begeistret, så dette er et konsept vi har veldig stor tro på, sier Guro. Og troen er altså så stor at de allerede har plukket ut steder der de vil etablere lignende kafeer i Bergen.

– Og andre steder i landet også, kanskje?
– Ja, vi håper vi skal komme oss over fjellet til Oslo om ikke så altfor lenge, smiler Guro Myhre.

– Her på Eat my Muffin skal folk kunne sette seg ned og kose seg, eller ta med deg godsakene hjem hvis de er på farten. Vi tilbyr også catering til bryllup og andre anledninger. Våre muffins og cupcakes er alltid ferske og laget fra grunnen av. Vi kan friste med store lunsjmuffins med for eksempel grillet paprika, basilikum og mozzarella eller ost og skinke med rød pesto.
Smoothies,is og milkshake står også på menyen. Nå har vi dessuten Winter Warmers som er espressobaserte kaffedrikker perfekte for å ta med eller å sitte og nyte i kaféen, forteller Guro Myhre som selvsagt oppfordrer alle våre lesere om å følge henne og bedriften på Eat my Muffins egen Facebook-side.

Annonse
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne artikkelen.


Intern:2223
Norsk mat.Kina.
Hverdagsmat.

Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.