Kokkeklare supper fra Stabburet


Oppdatertdato: 2011-09-05 Tema: Produktnyheter Forfatter: Utgiver: Matoppskrift.no Først Utgitt: Fotograf: Stabburet


Vi nordmenn elsker suppe - mer enn 70 % av oss spiser det minst en gang i uken. Men nå er det slutt på at vi må nøye oss med suppe laget på pulver. Med høstens nye kokkeklare supper vil Stabburet gi nordmenn en helt ny smaksopplevelse.

- Få ting kan måle seg med en god hjemmelagd suppe, men det tar tid å koke god kraft og tilberede alle råvarer. Nå har vi gjort det enkelt å være mesterkokk. Med denne nyheten gjør vi supper enda mer relevant som et fullverdig middagsmåltid, sier Marius Niva, kokk i Stabburet.
Stabburet kokkeklare supper gir en ekte smaksopplevelse med kun 10 minutters kokkelering.

Ferskfryste råvarer

Suppene er pakket i en todelt pose med suppeterninger i den ene og erstattes med oppkuttede råvarer som fisk og gulrot i den andre. Alt blir ferskfryst med en gang det er laget slik at smak og konsistens bevares på best mulig måte.
I den nye serien kommer variantene Kokkeklar fiskesuppe som er en kremet suppe med laks, stillehavslyr, gulrot og purre. En mer krydret utgave er Thaisuppe med kyllingbryst, romanabønner, gulrot og pastinakk. Den tredje smaksvarienten er Tomatsuppe med pasta og kjøttboller.

- Stabburets kokker har brukt sin lange erfaring og kunnskap til å utvikle en helt ny type supper med gode råvarer av høy kvalitet. Det at vi ferskfryser suppen gjør at vi nå tilgjengeliggjør en helt annen kvalitet på supper som kjøpes i butikken, sier Niva.
Årlig selges det over 20 millioner liter supper i Norge, og det utgjør ca. 30 suppemåltider i året (Synnovate). Det er "tomme reder" som spiser suppe oftest, med barnefamilier som den nest største gruppen.Legg inn kommentar eller trykk liker på denne artikkelen.


Intern:2254Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.