Lag babymaten selv!


Oppdatertdato: 2011-08-31 Tema: Barnemat Forfatter: Utgiver: Matoppskrift.no Først Utgitt: Fotograf: Geitmyra


Geitmyra og HiPP med samarbeid om matglede:
I høst kan småbarnsfamilier i osloområdet gå på kurs for å lære å lage smakfull, næringsrik og økologisk barnemat fra grunnen.
- Vi voksne er opptatt av maten vi spiser, og vet hvorviktig mat kan være. Men for små barn er det enda viktigere, sier Andreas Viestad, stifter og faglig leder ved Geitmyra matkultursenter for barn.
Den 1. september åpner Geitmyra matkultursenter for barn på Sagene i Oslo. I tillegg til kurs i spedbarnsmat skal Geitmyra tilby kurs for barn gjennom skole og SFO (Aktivitetsskolen), fritidskurs og Åpen Gård-arrangementer.

Skal sørge for tidlig matglede

Mai Linn Muskaug, barnematgründer og tobarnsmor, skal i september ha kurset ”Tidlig matglede” på Geitmyra matkultursenter for barn.
- Jeg ønsker å vise hvordan man kan lage god barnemat med utgangspunkt i familiemiddagen, med rene råvarer og enkle metoder, sier Muskaug.

Det er planlagt til sammen 15 kurs i løpet av høsten, hvert kurs er på to og en halv time. Geitmyra matkultursenter for barn ønsker å nå ut til så mange som mulig, og er derfor glade for at samarbeidet med HiPP gjør at disse kursene kan tilbys kostnadsfritt til deltakerne!

Stolt samarbeidspartner

HiPP økologisk barnemat er Geitmyra Matkultursenter for barns samarbeidspartner på dette kurset.
- Vi er stolte av dette samarbeidet og gleder oss over å bidra til å hjelpe småbarnsforeldre til å få informasjon om hvordan lage spennende og næringsrik mat til de minste, sier Stine Marie Nygård, produktansvarlig i HiPP økologisk barnemat.

Kurset er ment som et ikke-moraliserende supplement til offentlige helsemyndigheter og skal gi småbarnsforeldre tillit til at de selv kan lage trygg og sunn barnemat. Kursdeltakerne skal gå hjem fra kurset med inspirasjon, utvidet oppskriftsregister, og en gavepose med innhold som motiverer til matglede hos de små hjemme.

Ønsker du å delta på kurset, eller ønsker du mer informasjon? Vennligst ta kontakt med kursholder Mai Linn Muskaug på tlf. 997 38 499 eller e-post mailinn@geitmyra.no. Se også våre hjemmeside www.geitmyra.no

Annonse
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne artikkelen.


Intern:2243
Julekaker.Supper.
Hverdagsmat.

Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.