Lanserer 50 nye Coop-produkter


Oppdatertdato: 2013-09-06 Tema: Produktnyheter Forfatter: Utgiver: Matoppskrift.no Først Utgitt: Fotograf: Coop


Coop utvider sine egne merkevareserier og lanserte mandag 02.09.2013 - 50 nye produkter. Her er smak av alt fra vill natur og tradisjonelle kjøttråvarer, til pålegg og knasende hjemmebakst.
– Nyhetene fordeler seg over flere av matvarekjedens egne produktkategorier, og inkluderer varer som er unike for akkurat Coop. Enten du er opptatt av tradisjonelle norske råvarer, økologiske produkter eller premiumvarer, vil du finne noe nytt og spennende, forteller Hege T. Berg-Knutsen, ansvarlig for egne merkevarer i Coop.

Ville høstnyheter

Høst er tid for vilt, så kjøttdisken fylles opp med to nye reinsdyrprodukter: Coop reinskav og Coop ferdigstekt reinsdyrstek. Dette er ekte norske råvarer, levert av Varanger Vilt – en produsent som har spesialisert seg på kvalitetsprodukter av reinsdyr, og som har mottatt en rekke priser for produktene sine.

Smak av tradisjon

Coop-serien «Husmann», som består av rene, norske, tradisjonelle kjøttvarer, har i løpet av kort tid blitt en suksess. Serien er utviklet for dem som ønsker å lage ekte husmannskost fra bunnen av. Nå utvides den med fem nye produkter av svin, lam og storfe: salt sideflesk, salt svinebog, salt lammekjøtt m/ben, bankekjøtt og lammeskank. Produktene kommer med en etikett, der man finner oppskrift og handleliste for tilbehør.

Knasende hjemmebakst

En av tre Coop-kunder etterspør eksklusive varer. Matvarekjeden har derfor utviklet premiumserien «Coop Smak forskjellen», hvor sortimentet stadig utvides. Blant høstens nyheter er to varianter av Smak forskjellen knekkebrød, med henholdsvis 7-korn og havre og rug. Disse er av 100 prosent fullkorn, bakt på surdeig – med både smak og utseende som ekte hjemmelagede knekkebrød.

Frokostnytt

I serien «Coop», finner vi nyheter som nok vil slå an på frokostbordet. Serien med opprinnelsesjuice utvides med to nye smaker: eple fra Tyrol og drue fra California. I tillegg lanseres tre nye lettsyltetøyvarianter i smakene jordbær, bringebær og eple. Disse er et litt sunnere alternativ en vanlig syltetøy. Samtidig er smaken den samme, gode – blant annet på grunn av mengden av bær som benyttes i dem.

Coop er en av fire store dagligvareaktører i Norge og driver i dag 820 dagligvarebutikker innenfor seks kjedekonsepter: Coop Obs!, Coop Extra, Coop Prix, Coop Mega, Coop Marked og Smart Club. Coop har også 28 store byggevarehus og flere faghandelsprofiler. I tillegg til detaljhandel driver Coop eiendoms- og industrivirksomhet. Coop eies av kundene selv gjennom deres medlemskap i et av 112 samvirkelag. Per i dag har Coop 1,37 millioner medlemmer.Legg inn kommentar eller trykk liker på denne artikkelen.


Intern:2720


Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.