Martini Brut til Norge


Oppdatertdato: 2008-01-15 Tema: Musserende Forfatter: Utgiver: Matoppskrift.no Først Utgitt: Fotograf: Martini


Lørdag 12. Januar lanserte Martini&Rossi, Martini Brut, en tørr musserende variant av folkefavoritten og søsteren Martini Asti. Martini Brut er laget av kvalitetsdruer fra Chardonnay, Sauvignon, Prosecco og Riesling. Ved hjelp av en egen Charmat-metode gjøres vinen musserende. ­ Dette blir den nye folkechampagnen, sier Marius Vesterby i Bacardi-Martini Norge.

Martini Brut er en tørr musserende vin med fløyelsaktig smak og gir en avsluttende tone av mandel. Smaken er ukomplisert og lett å like. ­ Vi har lenge ønsket å tilby et tørt alternativ til Martini Asti som år etter år er bestselgeren innen sin kategori. Martini Brut har blitt meget godt mottatt av bransjen og nå ser vi frem til å få tilbakemeldingene fra forbrukerne selv. I både Italia, Sveits og Tyskland er Martini Brut et godt etablert produkt.

Musserende vin fremfor Champagne

Nordmenn er glad i musserende vin. Når vi ønsker vin med den gode perlende munnfølelsen velger vi oftest musserende vin fremfor Champagne. Champagne står faktisk for kun 13 prosent av det totale markedet for musserende vin, fortsetter Vesterby. Det er særlig når det er noe spesielt vi ønsker å feire at vi velger å servere musserende vin til gjestene våre. Smellet fra korken og den gode sprudlende vinen gir oss en spesiell stemning, forklarer Vesterby.

Martini Brut har en lys strågul farge og har en lett bouquet med små hint av gjær og ristet brød med et snev av mineraler.

Før servering skal Martini Brut oppbevares i kjøleskapet 4-5 timer. Den ideelle serveringstemperaturen er 8-10 grader. Flasken åpnes forsiktig. Serveres i Coppa glass eller i et Flute glass.

Martini Brut

Volum 70 cl
Pris 99,99 kroner
Produktet ble lansert i Vinmonopolets prøveutvalg 12. Januar, 2008

Annonse
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne artikkelen.


Intern:1256
Slanking.Lapskaus.
Hverdagsmat.

Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.