Mat- og VinCruise - en gastronomisk sjøreise til København


Oppdatertdato: 2009-05-07 Tema: Fest Forfatter: Utgiver: Matoppskrift.no Først Utgitt: Fotograf: Freeimages.com Kilder: Dfds Seaways


DFDS Seaways har fokus på god mat og drikke om bord på sine skip, og har tett samarbeid med en av Norges mest kjente mat- og vineksperter, Christer Berens. Svenske Christer Berens kom til Norge i 1987, og har siden hatt stor suksess med egne vinmerker og som "nytelsesekspert" i P4s Radiofrokost. Han er utdannet Sommelier ved Gastronomisk Institutt, og har vært restaurantsjef på Bagatelle, Julius Fritzner, Le Canard og Bølgen & Moi.

DFDS Seaways inviterer til Mat&VinCruise med Christer Berens den 14. mai.

Mat og VinCruiset inneholder:

· Båtreise t/r Oslo - København i innvendig Seaways Class lugar
· En times foredrag om vin, med vinsmaking
· 5-retters gourmetmiddag med vinmeny
· Shuttlebuss t/r Terminalen - Kongens Nytorv
· 7 timer i København

Pris: Fra kr 1648,- pr person

I tillegg til Mat- og VinCruiset har Christer Berens, i samarbeid med våre egne kjøkkensjefer, satt sammen en 3 retters meny som serveres i vår à la carte restaurant Blue Riband.

Om Christer Berens

Christer Berens har oppnådd stor suksess med lansering av sine egne viner på det norske markedet. Det er ikke bare navnet han har lånt bort, men først og fremst sin egen smak siden han har deltatt aktivt i sammensetningen av hver vin.

Christer Berens ble født i Sverige, men flyttet til Norge i 1987. Han er utdannet Sommelier ved Gastronomisk Institutt, og har vært Restaurantsjef på Bagatelle, Julius Fritzner, Le Canard og Bølgen & Moi. Han har vunnet Norgesmesterskapet for vinkelnere to ganger. I 2000 lanserte han sin første vin, og feirer 8 år med sin egen vinserie. Han har utgitt 5 bøker i 4 land. I tillegg til å holde vinkurs, er han mat- og vinkommentator på P4´s radiofrokost, samt God Morgen Norges fagmedarbeider på vin.


Fakta: m.s. PEARL OF SCANDINAVIA

Pearl of Scandinavia er bygget i 1989, og siden 2001 har dette imponerende skipet seilt i skandinaviske farvann på Oslo - København ruten. I 2005 gjordes en omfattende renovering. Skipet har plass til 2168 gjester og byr på et mangfold av fasiliteter som et stort utvalg restauranter, butikker, barer og mye mer.

Fakta: m.s. CROWN OF SCANDINAVIA

Dette store skipet har seilt i skandinaviske farvann siden 1994. Skipet byr på et bredt utvalg av hyggelige restauranter, barer, kaféer, diverse konferanse fasiliteter, kino og mange aktiviteter for barn. Crown of Scandinavia har plass til 2044 passasjerer og 450 biler












Legg inn kommentar eller trykk liker på denne artikkelen.


Intern:1576






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.