Mat som næring. medisin og nytelse!


Oppdatertdato: 2009-05-04 Tema: Bok Forfatter: Utgiver: Matoppskrift.no Først Utgitt:


I denne banebrytende kokeboken viser Sten Sture Skaldeman at det er en herlig opplevelse å spise seg ikke bare slank, men også frisk, sunn og sterk.
Selv har Skaldeman spist seg 65 kilo slankere med denne maten, gjenvunnet helsen og fått en ny og bedre hverdag. Gjennom sine bestselgende helse- og kostholdsbøker har han hjulpet tusenvis av skandinavere til et bedre og mer smakfullt kosthold.

SKALDEMANS KOKEBOK inneholder alt du trenger av oppskrifter for å servere velsmakende, næringsrike og sunne retter.
Alle kan klare å lage god mat, og med Skaldemans prinsipper slipper du halvfabrikata, sukker, stivelse, tilsetningsstoffer og annen søppelmat som dessverre dominerer hverdagen for så mange.

Denne boken gir deg over 100 oppskrifter, og den vil gi deg mange hyggelige stunder på kjøkkenet og rundt middagsbordet.
Mat skal være sunt og godt å spise, og gøy og enkelt å lage!

SKALDEMANS KOKEKUNST er inspirert av tradisjonelle skandinaviske råvarer, der det stekes i godt smør, brukes rikelig med kremfløte, bacon og velsmakende grønnsaker. Dette er mat som gir økt fettforbrenning og stabilt blodsukker. Og sist men ikke minst: Det smaker fortreffelig!

Om forfatteren:

Sten Sture Skaldeman er 66 år og bor i Sörmland litt utenfor Stockholm. Han er gift og har fire barn. Han har i mange år arbeidet som journalist og tekstforfatter. "Spis deg ned i vekt" er hans første bok på norsk, men på svensk har han også skrevet boken ”Gott om svamp” – han er svært glad i å plukke sopp, en hobby han har kunnet ta opp igjen etter at han slanket bort over 60 kilo fra rekordtunge 145 …
Han vet selv ikke helt hvor mye han veide på det meste, vekten gikk nemlig ikke lenger enn til 138 kilo. Nå bruker han mye av tiden sin på å gi andre hjelp og råd for å få fart på fettforbrenningen. Han er aktiv på nettsteder som b.la. www.lavkarbo.no.

Fakta:

STEN STURE SKALDEMANS KOKEBOK
Norsk redaktør: Trude Monssen
Pris kr 298,-
ISBN 978-82-92605-59-2
I salg: 4. mai

Annonse
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne artikkelen.


Intern:1565
Slanking.Kjøttkaker.
Wok.

Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.