McVitie’s - lanserer digestivenyhet og Fruit & Form


Oppdatertdato: 2009-05-30 Tema: Produktnyheter Utgiver: Matoppskrift.no Først Utgitt: Fotograf: McVitie´s


McVitie´s har et bredt sortiment av kjeks og kaker, og har noe som passer for enhver anledning. Fra og med våren 2009 lages original sortimentet til McVitie´s digestive med solsikkeolje for en forbedret næringsprofil. Etter ønske fra forbrukerne får den også en beskyttende og praktisk åpne og lukke forpakning. Det Norske sortimentet utvides med digestivenyheten Strawberry. I tillegg kommer kjeksbaren Fruit & Form på markedet, den passer utmerket som et mellommåltid eller som et alternativ til matpakken.

McVitie’s Digestive er laget på originaloppskriften fra 1892 da engelskmannen Alexander Grant utviklet kjeksen som i begynnelsen ble brukt som legemiddel, fordi den hadde en positiv effekt på fordøyelsen. McVitie’s driver segmentet og fra og med våren bruker McVitie´s solsikkeolje i original sortimentet for å halvere mengden mettet fett, uten at det påvirker den gode smaken. I tillegg minskes saltinnholdet også med 22 % for en sunnere digestive og forbedret næringsprofil.

- Siden McVitie´s Original kom på markedet for nærmere 170 år siden vet vi nå mer om hvordan ulike stoffer påvirker oss og hva vi skal være forsiktige med. McVitie´s karakteriske smak er en arv vi er veldig nøye med å bevare og vi er derfor stolte over at den nye oppskriften ikke påvirker den gode smaken, men kun bidrar til ett forbedret næringsinnhold, sier Tony Kraftling, Nordic Manager, United Biscuits.

Digestive sortimentet utvides

McVitie´s var de første på markedet med digestivekjeks, og i McVitie’s Digestive sortiment finnes to varianter; Original, samt nyheten Strawberry. McVitie’s Strawberry er en nyhet helt uten konkurranse på markedet. Kjeksen er en vanlig digestive, men smaksatt med små biter av jordbær. Digestive sortimentet kommer i ny forpakning, som McVitie´s er den første i sin kategori til å ta frem. Forpakningen er en smart og fin rektangulær forpakning i kartong som beskytter kjeksen mot ytre påkjennelser, samt at den enkelt kan åpnes og lukkes. Den nye formen gjør det også enklere å skape bedre eksponering i butikk.

Fruit & Form

Etter stor forespørsel fra forbrukerne om et alternativ til en rask matbit til mennesker på farten, kommer nå nyheten Fruit & Form på markedet. Dette er en kjeksbar som er både nyttig og mettende, kjeksen er fylt med over 75% frukt og gryn, og inneholder kun 8% fett. Fruit & Form er en av de sunneste kjeksene på markedet, og eigner seg utmerket som et kjapt mellommåltid, som en erstatning til matpakken på arbeidet, eller som en snacks etter trening. Fruit & Form kommer i to varianter; Skogsbær og Eple & Aprikos. I tillegg kommer den i praktiske porsjonsforpakninger som gjør den enkel å ta med seg.

- Forbrukerne har lenge forespurt om et bra alternativ som kan spises på stående fot. Vi har hørt på våre forbrukere, og lanserer derfor Fruit & Form på det Norske markedet. Fruit & Form passer perfekt for den aktive livsstilen som de fleste Nordmenn har, kjeksbaren kan inntas når som helst, og gir deg en langtidseffekt og masse energi, fortsetter Tony Krafting

United Biscuits er ledende produsent og markedsfører av kjeks i Storbritannia, og den nest største i Nederland, Frankrike, Belgia og Irland. Blant UB sine populære varemerker finner man McVitie's, Penguin, go ahead! McVitie's Jaffa Cakes, Jacob's, Jacob's Cream Crackers, Twiglets, Hula Hoops, Skips, Mini Cheddars, McCoy's, Phileas Fogg og KP Nuts i Storbritannia og BN, Delacre, Verkade og Sultana i Europa.

Annonse
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne artikkelen.


Intern:1597Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.