Middelhavssmaker. pepper og whiskyost


Oppdatertdato: 2010-11-10 Tema: Ost Forfatter: Utgiver: Matoppskrift.no Først Utgitt: Fotograf: Kavli Kilder: Kavli


Høstens fire ostenyheter fra Kavli gir osteelskere og vegetarianerne større utvalg: soltørket tomat på tube, pepperoni som skivet ost eller pepperost i beger. Og for ”feinschmeckerene”: Edelost med whisky.

Smaker fra Middelhavet

Kavli tar Italia til brødskiven med to nye ostevarianter denne høsten. Skivet ost med Pepperoni er ny smak i Kavlis populære serie med smaksatt skivet ost. Den velkjente pepperonipølsen som vi bruker på pizza og i tapasretter får du nå sammen med smakfull hvitost – godt og praktisk på skiven.
I tillegg lanseres en ost med den populære og trendy smaken soltørket tomat med basilikum. Tubeosten henter Middelhavets smaker inn i hverdagen. Smaken passer både for de som vil gjenoppleve varmere dager og de som er opptatt av kosthold og helse.

– Den nye tubeosten med soltørket tomat og basilikum er midt i blinken for de som vil ha et smakfullt og spennende pålegg på brødskiva, mener produktsjef Nina Henschien hos Kavli. Soltørkede tomater har et naturlig høyt innhold av C-vitaminer og antioksidanter.

– I tillegg er det mange som ringer oss og etterlyser tubevarianter som er tilpasset vegetarianere. Det blir stadig flere i Norge som ønsker lite eller intet kjøtt i kostholdet. Denne osten kan de trygt spise, understreker Henschien. Osten med soltørket tomat og basilikum er også perfekt som ingrediens i matlaging – for eksempel i pastasaus.

Pepper i beger

En annen Kavli-nyhet som passer både til matlaging og på brødskivene er 4pepperost i beger. 4pepper-kombinasjonen er kjent og populær i alt fra pasta til salsa. Pepper er også en naturlig og helsepositiv smaksforsterker, som gir økt forbrenning og bedre fordøyelse. Rød og grønn pepper inneholder mye antioksidanter. 4pepperost i beger er også et alternativ for vegetarianere.

Edel ost, edle dråper

Edelost har blitt enda mer populært i Norge. I Sverige er blåmuggost og whisky allerede en suksess. Derfor lanserer Kavli nå denne smøreosten som blander smaker som matkjennere har kombinert lenge. Kavli er eneste produsent som tilbyr muggost på tube – en god, praktisk og luktfri løsning som også er trygg å spise for gravide.

Annonse
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne artikkelen.


Intern:2010
Julekaker.Pasta.
Lefser.

Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.