Mills DA opplever stor matinteresse hos barnehagene


Oppdatertdato: 2013-10-27 Tema: Barnemat Forfatter: Utgiver: Matoppskrift.no Først Utgitt: Fotograf: Mills


Mills DA støtter Geitmyra matkultursenter sitt nyeste konsept «Bedre mat i barnehagen – sammen med barna». Konseptet innebærer matkurs arrangert hos barnehager, og har blitt en stor suksess på Østlandet og etterspørselen øker. Både ansatte og barn lærer om gode og sunne matvaner, og 15 nye barnehager får besøk denne høsten.
Siden mars i år har matkultursenteret, som holder til på Geitmyra gård i Oslo, hatt et omreisende kurs. Kurset heter ”Bedre mat i barnehagen – sammen med barna”, og innholdet sier seg selv; barna skal spise god mat og de skal involveres i matlagingen. Kurset har blitt en stor suksess og barnehager i Østlandsområdet og ellers i landet har tatt kontakt fordi de ønsker hjelp til å bedre måltidsvanene i sine barnehager.
Mills DA ser på samarbeidet som en svært viktig brikke i arbeidet med å spre kunnskap om kosthold og helse til befolkningen.

- Vi er opptatt av at barn og unge skal oppleve matglede, og å få i seg sunn og god næring. Geitmyra matkultursenter for barn er en flott samarbeidspartner, og sammen har vi muliggjort dette fantastiske prosjektet, som nå har blitt en stor suksess sier Anna Karlsen, Matfaglig sjef hos Mills DA.
Kurset er laget for å kunne brukes i alle barnehager, både store og små, med mye eller lite kjøkkenplass og utstyr. Det har blitt avholdt på kryss og tvers av Østlandet og skal ut til minst 15 barnehager til i løpet av høstsesongen.

- Det viktigste er ikke om det er varm mat i barnehagen et visst antall dager i uken, men at barna får en opplevelse av hva mat faktisk er og at de er med på å lage den. For barn kan! Og de vil, sier kursansvarlig Julie Øyan.

Mills DA er en sterk og allsidig næringsmiddelbedrift som produserer og markedsfører ledende merkevarer som Vita hjertego`, Mills, Delikat, Soft Flora og Melange. Vi har ca. 450 ansatte og omsetningen i 2012 var på 1,8 milliarder kroner.

Annonse
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne artikkelen.


Intern:2746
Slanking.Lavkarbo.
singelmat.

Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.