Montignac-dietten


Oppdatertdato: 2006-02-09 Tema: Bok Forfatter: Utgiver: Matoppskrift.no Først Utgitt:


Glem slankepulver, slunkne salatblandinger og andre forsakelser. Med Montignac-dietten kan du spise ost, kjøtt, pasta, sjokolade og dessertkaker, drikke vin eller øl til maten, og likevel gå ned i vekt - eller holde den vekten du trives med.

Dette lover Michel Montignac i sin nye bok. Mannen som har mer enn 15 millioner solgte bøker på samvittigheten, regnes som den glykemiske indeksens far. Nå kommer hans teorier sammen med franskinspirert gourmetmat for første gang i illustrert utgave.
Her får du detaljerte opplegg for begge deler.
Hemmeligheten er riktige karbohydrater og riktig fett i passende kombinasjoner, sammen med gode proteinkilder, frukt og grønt.
Du vil føle deg mett og fornøyd, uten å telle kalorier eller veie porsjoner. Overvekt er et hormonelt problem, ikke først og fremst knyttet til magen, sier Michel Montignac, og forklarer hvorfor i boken.

"Det er bukspyttkjertelen som styrer vekten din, ikke magen!" sier Montignac. Insulinfølsomhet, GI, sukker, koffein og nikotin er stikkord for vektkontroll.
Montignacs franskinspirerte oppskrifter frister øyet og ganen, fra enkle supper og salatretter for to, til mer utførlige selskapsmenyer. Med hans opplegg er det enkelt å gå ned noen kilo - og holde dem borte. Et detaljert kostholdsprogram er lagt opp for den som vil gå raskt ned i vekt, deretter følger et program for den som vil holde vekten.

Boken er oversiktlig satt opp med hovedfokus på to kurer - en rask slankekur og en for å holde vekten. Det er masse fakta om de forskjellige næringsstoffer, matvarer og flere fristende oppskrifter.
Det er flere oversiktlige tabeller og boken har fine illustrasjoner.

Fakta

Michel Montignac
Montignac-dietten
256 sider
Innbundet
Kr 329,-
Cappelen forlag

Annonse
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne artikkelen.


Intern:768Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.