Mykere og mer eksklusiv DE LUZE


Oppdatertdato: 2008-10-10 Tema: Konjakk Forfatter: Utgiver: Matoppskrift.no Først Utgitt:


DE LUZE har vært en ledende merkevare i cognac siden 1822. Nå relanseres den med mer eksklusivt innhold og utseende.
VSOP- og XO-cognacene er nemlig oppgradert til ”Fine Champagne Cognac”. Det betyr at over halvparten av innholdet kommer fra Grande Champagne – selve hjertet og kvalitetssenteret av den franske Cognac-regionen. Den andre delen kommer fra Petite Champagne – den nest beste regionen.

Kvalitetsforbedringen kommer som følge av at DE LUZE har fått en ny eier som også eier Grande Champagnes største vingård og det største private destilleriet i Cognac-regionen. Produsenten har dermed bedre tilgang på råstoff fra de beste cognac-områdene.

Kvalitetsprodukt

De nye utgavene av VSOP og XO er garantert uten karamell, det finnes nemlig ikke spor av rødskjær i den gyllengule fargen. De er også mykere i smaken, en vanlig karakteristikk for Fine Champagne Cognac.

- De nye cognacene er myke som fløyel og brenner ikke i halsen. Jeg tror dette er cognac som også vil bli spesielt godt mottatt av kvinner, uten at man kan si at dette er ”kvinnecognac”, sier Romain Jourdan, Commercial Director hos importør Maxxium Norge.

Ny design

Nye XO Fine Champagne har fortsatt den samme karakteristiske DE LUZE-formen, men med ny etikett. Flasken kommer i en spesialdesignet og eksklusiv sølvboks.

- Den nye designen legger vekt på å fremheve at dette er en kvalitetscognac, i tillegg til at den grå fargen gjenspeiler fargene til det kalkholdige jordsmonnet i vinmarkene, forklarer Jourdan.

Om DE LUZE:

DE LUZEs historie strekker seg langt tilbake på 1800-tallet. I 1817 dro Louis Phillipe og Alfred De Luze sammen til New York for å importere franske produkter til ”den nye verden”. Brødrene bestemte at Alfred, den yngste, skulle returnere til Frankrike for å finne frem til de beste eksportvarene innen vin- og cognacindustrien. Dette førte til opprettelsen av A. DE LUZE & FILS i 1822, som bærer det samme navnet den dag i dag.

Om Maxxium:

Maxxium Worldwide er et av verdens største vin- og brennevinsfirmaer med en årlig salgsomsetning på 140 millioner liter. Maxxium Norge er ansvarlig for salg, lokal markedsføring og distribusjon av mange av verdens premium brennevin- og vinmerker. Disse inkluderer blant annet The Famous Grouse, Jim Beam, Cointreau og Rémy Martin.

Annonse
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne artikkelen.


Intern:1417
Norsk mat.Brownies.
Kina.

Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.