Nøkkelhullmerket frokostblanding i ny drakt


Oppdatertdato: 2011-11-28 Tema: Produktnyheter Forfatter: Utgiver: Matoppskrift.no Først Utgitt: Fotograf: Quaker


Med ny og friskere pakning gjør Quaker HavreFras det enklere for norske forbrukere å velge sunt til frokost. HavreFras, som selvsagt er merket med Nøkkelhullet, er blant markedets sunneste frokostblandinger, og sunnhet er også et viktig element i pakningens nye design.
Det er blant annet gjort endringer i tekst, farge og plassering av elementer på pakningen, slik at det blir enklere å forstå hva produktet inneholder. HavreFras var blant de første frokostblandingene på det norske markedet som ble merket med Nøkkelhullet. Dette symbolet er forbrukernes garanti for at det er mindre fett, sukker og salt i produktet – og at det dessuten inneholder mye fiber og fullkorn.

- Det nye pakningsdesignet legger særlig vekt på det høye innholdet av fullkorn og fiber i HavreFras, og Nøkkelhullsymbolet er både tydeligere og større. Vi håper disse endringene kan bidra til at det blir enklere å velge sunt når man handler, sier Nina Cohn, Commercial Manager i Quaker Oats Scandinavia.

En god start på dagen

Frokost er dagens første måltid, og det er viktig å velge riktig slik at man får en sunn og god start på dagen. Ved å spise frokost øker du yteevnen og konsentrasjonen, og setter i gang kroppens forbrenning.

- Flere internasjonale undersøkelser viser at både barn og voksne føler seg bedre og orker mer når de har spist en ordentlig frokost. Etter en porsjon HavreFras med melk eller yoghurt klarer du deg fram til lunsj uten at du trenger å småspise i løpet av formiddagen, sier Cohn.

Frokostblanding på fremmarsj

En undersøkelse om nordmenns frokostvaner utført av Norstat på vegne av Quaker Havrefras, viser at stadig flere spiser frokostblanding om morgenen, og hele syv av ti foretrekker en frokostblanding som er merket med Nøkkelhullet. Seks av ti av de som har barn, oppgir dessuten i undersøkelsen at barna har ganske eller svært stor innflytelse på hvilken frokostblanding familien kjøper.

Har du det travelt i butikken, og ikke har tid til å sammenligne ingrediensene i de ulike blandingene, kan nøkkelhullsmerkingen gjøre valget enklere. Se etter en frokostblanding som er merket med Nøkkelhullet for å være sikker på at du velger et alternativ med høyt innhold av fiber og lavt innhold av sukker og fett, sier Cohn.

Annonse
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne artikkelen.


Intern:2302
Grillmat.Kina.
Kaffekos.

Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.