Ny familiefavoritt endelig i Norge


Oppdatertdato: 2014-03-25 Tema: Brød Forfatter: Utgiver: Matoppskrift.no Først Utgitt: Fotograf: Leksands


Leksands knekke – sprøtt og godt trekantknekkebrød
Leksands knekke er tynt, sprøtt og laget av fullkorn. Nå kommer seks forskjellige varianter i dagligvarebutikkene. Knekkebrødet kan du også bruke som pizzabunn.

Godt stekt eller normalt stekt

På de trekantede Leksandsknekkebrødene varieres steketiden for smakens skyld. For en mildere smaksopplevelse velger du den blå pakken "normal stekt". Den gule pakken er "godt stekt", litt mørkere og med mer smak.

Tradisjonsrik svensk oppskrift

Leksands knekke er tynnere enn andre knekkebrød, noe som gjør det ekstra sprøtt, uten å smule. Dette gjør Leksandsknekket til det ideelle familieknekkebrødet.

– Leksands knekke er laget av fullkorn, og tilfredsstiller "ekstra grovt"-merking på brødskalaen. Det er gode nyheter for de som ønsker seg en sunn frokost eller et sunt mellommåltid, sier Stine Fadum-Aas i Jensen & Co.

Leksands baker fortsatt knekkebrød etter gamle familieoppskrifter med noen få, enkle og naturlige råvarer: svensk fullkornsrug, friskt kildevann fra egen brønn, gjær og en klype salt. Knekkebrødene lages etter "gamlemetoden" som betyr at de stekes runde, henges til tørk for deretter å skjæres i de karakteristiske trekantene.

Pizzaknekke – nytt bruksområde

Leksands knekke har flere bruksområder; det kan også brukes til pizza. Alt du trenger er litt tomatpuré, ost og din favorittopping. Bunnen blir garantert sprø.
– Knekkebrødet er fast inventar i norske kjøkkenskap, og det finnes mange varianter der ute. Ikke like mange knekkebrød i dag er tiltenkt en spennende rolle som et pizzaalternativ, fortsetter Fadum-Aas.

Annonse
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne artikkelen.


Intern:2863
Julekaker.Norsk mat.
Lefser.

Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.