I forbindelse med ny meny, har pizzakjeden lansert ny fiberrik og grov bunn.
- Den grove bunnen er utviklet i nært samarbeid mellom ernæringsfysiologer og oss i Dolly Dimple’s, sier produktutvikler Odd
Arne Tjåland. - Målet vårt var å lage en grov pizzabunn som var nøye tilpasset den fibermengden kostholdseksperter
anbefaler, og samtidig sikre og ta vare på den ekte og gode Dolly-smaken, sier Tjåland, som er svært fornøyd med resultatet.
- Responsen fra kundene våre er veldig bra. Den nye grove pizzabunnen inneholder blant annet fullkorns hvetemel med 11,3 %
fiber, og har blitt et godt og velsmakende alternativ for alle som ønsker en sunnere pizzavariant, fortsetter han og legger
til at også de grove bunnene bakes ferske hver dag, akkurat som de fine bunnene.
Det er tydelig viktig for pizzakjeden at kundene får den informasjonen de ønsker om produktene, enten man velger fin eller
grov bunn. På restaurantkjedens hjemmeside finner man informasjon om næringsinnholdet og sammensetningen i de ulike rettene.
Oversikten viser beregning av blant annet kcal, proteiner, karbohydrater, sukker, fett, mettet fett, fiber og salt, alt per
100 gram.
– Vi vet at mange er opptatt av sunnhet samt hva de får i seg. Vi har fått veldig gode tilbakemeldinger på
næringsoversikten, avslutter Tjåland, og legger til at grov bunn har samme pris som fin bunn. Det skal ikke koste mer å velge
et sunnere alternativ hos Dolly Dimple’s!
Vi tester den grove bunnen hos Dolly Dimple
I forbindelse med at Dolly har lansert en grov bunn til alle de vanlige pizzaene, måtte vi ned å prøve denne før jeg kunne
legge ut denne nyheten. Vi besøkte Dolly Dimple’s på fiskebrygga i Kristiansand.

Den grove bunnen kan fås på alle de store pizzaene uten tillegg i prisen. Vi bestilte den til en Los Bandidos, som er en
sterk pizza, men ikke for sterk etter vår mening. Vi kjente litt svettepipling, men det gikk greit. Pizzaen ble og bestilt
med ost på skorpen.
Før jeg går videre, vil jeg få skryte litt av servicen denne kvelden. Det var en mannlig servitør med en helt utrolig
avslappet og profesjonell holdning. Og vi som "litt vanskelige" kunder med litt ubestemmelige bestillinger, taklet han helt
topp.
Men tilbake til pizzaen. Smaken var det ingenting å si på, men med grov bunn blir den ikke så høy og fluffy som den pleier
hos Dolly. Og når osten legges ut på skorpen blir den ikke så pen heller. Men for all del, dette smakte og
anbefales. Er faktisk mer smak i denne bunnen enn den vanlige.
Vi anbefaler også hvitløksbrød til forrett. Den typen med ost og tomat er nesten ett helt måltid.
Om Dolly Dimple’s
Dolly Dimple’s er en av Norges største restaurantkjeder, med restauranter fordelt over hele landet. Kjeden ble grunnlagt i
1986 i Sandnes, der den også har hovedkontor. Kjeden administreres av holdingselskapet PAM AS, som har ansvar for
produktutvikling, markedsføring, regnskapsføring og drift. Dolly Dimple’s kjeden eies av Norges Gruppen Servicehandel AS,
kjedens grunder Andreas Hatjoullis og Arne Larsen Økland. Adm. Direktør er Arna Smistad.
Navnet Dolly Dimple’s stammer fra den amerikanske sirkusartisten Celesta Geyer, som på 1930- og 40-tallet opptrådte under
navnet "Dolly Dimple – the world’s most beautiful fat girl".
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne artikkelen.
Intern:2005