Ny kokebok med kjente og kjære gryte og panneretter.


Oppdatertdato: 2007-11-05 Tema: Gryteretter Forfatter: Utgiver: Matoppskrift.no Først Utgitt:


Kjenner du stresset komme krypende på vei hjem fra jobben? Hva skal vi ha til middag i dag?

I denne boka har Marit Røttingsnes Westlie samlet disse herlig lettvinte middagsrettene hvor du putter alt i én gryte eller panne. Raske retter som i stor grad "gjør seg selv", og som er så enkle at du også slipper unna med minimal oppvask. Forfatteren har tenkt på helgematen også.
Da kan gryta gjerne stå og putre for seg selv i noen timer mens du går en lang, frisk tur eller leker med ungene. Så kan du bare dekke bordet, ta av grytelokket og rope inn gjengen til søndagens høydepunkt. I Lettvint middag får du 60 oppskrifter på enkel og lettlagd middag som garantert kommer til å falle i smak!
Forfatteren tar for seg kjente retter som fårikål, paella, fiskegrateng, bacalao, gumbo, frikasse, kjøttsuppe, lapskaus, lasagne, viltgryte, moussaka, risotto, wok mfl. Rettene er enkle å lage og grundig forklart.

Om forfatteren.

Marit Røttingsnes Westlie (født 1970) er utdannet markedsfører fra Norges Markedshøyskole. Hun jobbet med salg og markedsføring i flere aviser før matinteressen tok overhånd. Hun var en trofast TV-titter når Ingrid Espelid Hovig hadde sine matprogrammer på NRK, og har vært medkokk på kjøkkenet til sin mor under hele oppveksten. Marit nå faste matspalter i Rakkestad Bygdeblad, Jærbladet og Agenda 3:16.

Marit er en elsket kokebokforfatter, kjent for sin ujålete, ukompliserte og begeistrede stil og sin unike evne til å beskrive framgangsmåtene slik at den som lager maten eller baker kakene, alltid får et vellykket resultat.
Hun har tidligere skrevet Nybakt!, Matpakka, Nybakt til jul og Vi Baker!

Fakta

Tittel: Lettvint middag i gryte og panne.
Forfatter: Marit Røtingsnes Westlie
Isbn: 9788202268121
Pris: kr 349.-
Forlag: Cappelen

Annonse
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne artikkelen.


Intern:1201
Norsk mat.Lapskaus.
Rask mat.

Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.