Ny lekker bok om brød.


Oppdatertdato: 2004-09-20 Tema: Bok Forfatter: Utgiver: Matoppskrift.no Først Utgitt:


Kundene på Åpent bakeri har i mange år kjørt omveier og stått i lange køer for å kjøpe hovedstadens beste bakervarer. Nå deler bakerne i Åpent bakeri endelig hemmelighetene bak sine beste brød med deg, slik at du selv kan bake disse hjemme på kjøkkenbenken. De gir råd om hvordan du skal sette den perfekte brøddeig, og om hva du bør gjøre for å få et så smakfullt, duftende og vellykket resultat som mulig.

Du får grunnoppskriften på 30 forskjellige brød med variasjoner og i tillegg gode tips om hva brødene egner seg best til. Og ikke minst: Hvordan du bør oppbevare brødene på best mulig måte for å kunne nyte dem til siste smule. Men – antakelig spiser du opp det deilige brødet lenge før det får tid til å tørke.

Gründerne Øyvind Lofthus og Emanuel Rang er ofte å finne i bakeriet sammen med alle sine dyktige medarbeidere. I arbeidet med boka har bakerkollega André Løvaas bidratt med oppskrifter og faglige innspill, Darrel Schrubb har kommet med ideer til innhold og fotografering. Fotograf James Hudson har tatt alle bildene og journalist Sidsel Hjelme har ført all tekst i pennen.

(Red anm) Jeg har selv lest boken og den er virkelig å anbefale. Man får vann i munnen av de lekre bildene og i tillegg er det mye fornuftig informasjon her om brødbaking.
Klikk på bildet for å kjøpe den fra Bokkilden.

Annonse
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne artikkelen.


Intern:366Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.