
En ny matolje med ett høyere innhold av Omega 3 fettsyrer enn andre matoljer, er lansert i Norge.
Nutridan Klassisk er virkelig matoljen som erstatter alle andre. Som eneste matolje på markedet kan den gjenopprette ubalansen mellom Omega-3 og Omega-6 – fordi den er den eneste matoljen med mer Omega-3 enn Omega-6.
Myten sier at Omega-3 ikke tåler oppvarming, og dermed skulle man tro at Nutridan Klassisk ville miste sitt høye Omega-3 innhold når du steker med den. Dette er feil.
Nutridan Klassisk skiller seg også her fra de tradisjonelle matoljene – den er nemlig internt stabilisert. Fremstillingsmåten er utviklet av en av verdens ledende eksperter på matvarekjemi, Prof., Dr. Vijai K. S. Shukla.
Nutridan Klassisk gjør det mulig å øke kroppens Omega-3 innhold – kun ved å bytte matolje.
I tillegg finnes det en ekstra konsentrert utgave som kan brukes som tran, ved en skje om dagen. Denne finns og som kapsler.
Mer om produktene
Nutridan klassisk
For å lage sunn mat trenger du en sunn matolje.
Det vrimler av såkalt sunne matoljer på markedet, men hva er egentlig sunt? Vi vet at det er viktig med rett balanse i kroppen – balanse mellom Omega-3 og Omega-6 fettsyrene. Her kan ingen matoljer matche Nutridan Klassisk!
Det unike med Nutridan Klassisk er at den tåler oppvarming og samtidig bevarer sitt Omega-3 innhold. Du kan steke, bake, marinere, eller spise.
* Perfekt til å bake brød, boller, kaker o.l.
* Til steking og ovnsbaking av kjøtt, fisk og grønnsaker
* Ideell til salater, dressinger, hjemmelaget majones og marinader
Nutridan Klassisk-serien består av:
Klassisk – 500 ml.
(Behagelig, nøytral, lett ”frøaktig” smak.
Gyllen, klar væske med lett grønlig tone).
Klassisk – 5 l.
Klassisk Økologisk – 500 ml.
Klassisk Chili – 250 ml.
(Meget lekker olje med dyp chilismak,
uten å være sterk. Mørk, rødbrun farge).
Klassisk Hvitløk – 250 ml.
(Tydelig, krydret, hvitløkssmak.
Gyllen, klar væske med lett grønlig tone).
Nutridan strong
Det er særlig to gode grunner til at du bør kjøpe Nutridan Strong:
* Du gjenoppretter balansen i kroppen din
* Du er både med på å øke fiskebestanden og på å produsere mer fisk
Nutridan Strong er en vegetabilsk olje med hele 40 % Omega-3 fettsyrer.
Inneholder også den hjertevennlige antioksidanten vitamin E.
Den viktigste, vegetabilske Omega-3 fettsyren alfalinolensyre (ALA)
har selvstendige funksjoner som ikke dekkes av fiskeolje. ALA omdannes
til EPA/DHA (”fiskeolje”) etter kroppens behov (feedback-funksjon).
Vegetabilske Omega-3 fettsyrer er i praksis kolesterolfrie.
Du får ingen lukt- eller smaksproblemer med Nutridan Strong.
Eksperter sier: ”Mengden fiskeolje kan ikke økes, fordi det vil ødelegge en bærekraftig vekst av fiskebestanden.”
Vi anbefaler derfor at du bruker Nutridan Strong som Omega-3 tilskudd, og spiser fisk, om du kan. Naturlig fisk inneholder mange andre viktige næringsstoffer. På den måten får du ”det beste fra 2 verdener”.
Oksidering (harskning):
Generelt harskner fiskeolje lettere enn planteolje. Oksidering danner skadelige og usunne peroksider. Ved inntak av olje får vi også i oss eventuelle biprodukter, i hovedsak oksidasjonsprodukter.
Nutridan Strong inneholder:
* 75 % linfrøolje (en av naturens rikeste kilder til Omega-3) og 25 % rapsolje (mildere på smak enn olivenolje, og ca halvparten så mye mettet fett).
Innhold av Omega-fettsyrer:
Omega-3 - 40%
Omega-6 - 17%
Omega-9 - 33%
Oppbevaring:
All olje bør stå mørkt. Pga den interne stabiliseringen kan Strong fint stå i kjøkkenskapet, men om du vet den skal stå lenge åpnet, er det en fordel med kjøleskap.
For å se mere info om innholdet i oljene, gå til
www.matvareguiden.no og søk etter Nutridan.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne artikkelen.
Intern:1772