Ny Matstreif i september på Rådhusplassen. Aker Brygge og Tjuvholmen


Oppdatertdato: 2014-08-08 Tema: Tradisjoner Forfatter: Utgiver: Matoppskrift.no Først Utgitt: Fotograf: Jon Marius Nilsson/Innovasjon Norge Kilder: Innovasjon Norge


I år vil matstreif i Oslo utvides betraktelig i både areal og utstillere. Denne festivalen som går over 2 dager er en ypperlig mulighet til å oppleve det mangfoldet som finne av unik norsk mat fra sjø og land.

Når er det Matstreif:

Fredag 12. september
Lørdag 13. september

Hvor er Matstreif:

Rådhusplassen, Oslo
Aker Brygge
Tjuvholmen

På Matstreif kan publikum smake seg gjennom Norge og få innblikk i spennende norsk mat og matkultur. I 2013 opplevde arrangørene stor entusiasme og matglede hos rundt 160 000 besøkende og vel 180 utstillere. I år kan tallet bli langt større fordi Matstreif utvider sitt areal betydelig. Det er inngått en avtale med Aker Brygge og Tjuvholmen – Oslos kanskje mest innovative restaurantmiljø. Det vil løfte den kulinariske profilen ytterligere og gi mye, unike muligheter.

Første gang festivalen ble arrangert var i 2005. Som tidligere blir det et variert spekter av spennende mat- og drikkeopplevelser. Her kan publikum smake, kjøpe, lære, konkurrere og la seg underholde. Festivalen får besøk av landets fremste kokker og arrangerer kurs både for barn og voksne.

Det er Innovasjon Norge som er arrangør av Matstreif i samarbeid med Landbruks- og matdepartementet og Nærings- og fiskeridepartementet.

Større gourmetprofil

– Det kommer til å koke og syde av liv på årets Matstreif! Festivalen er større enn noensinne, og det blir fantastisk å få brukt hele området fra Rådhusplassen til Aker Brygge og Tjuvholmen. Ved å involvere de mange flotte restaurantene våre vil publikum få oppleve enda mer av gourmetaspektet ved festivalen, sier Tomas Nygård, Destinasjonssjef Aker Brygge.

– Dette er en spennende og unik mulighet til å bygge opp under en fantastisk festival og skape oppmerksomhet om norsk kvalitetsmat. Vi tror det nye samarbeidet vil skape en felles følelse for hele byområdet, og gleder oss til å ønske publikum velkommen til en god matopplevelse, sier Hege Skjelbred Hatlemark, Eiendomssjef Tjuvholmen.

Fra ølbrygging til østersåpning

Første gang festivalen ble arrangert var i 2005. Som tidligere vil vi satse på et variert spekter av spennende mat- og drikkeopplevelser. Her kan publikum smake, kjøpe, lære, konkurrere og la seg underholde. Vi får besøk av landets fremste kokker, og arrangerer spennende kurs både for barn og voksne – med varierte tema fra sjømatretter for barn til østersåpning og ølbrygging for voksne.

Annonse
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne artikkelen.


Intern:2954
Info.Kjøttdeig.
Bringebær.

Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.