Ny proteinserie fra Nutrilett


Oppdatertdato: 2014-03-07 Tema: Trening Forfatter: Utgiver: Matoppskrift.no Først Utgitt: Fotograf: Axellus


Å få i seg rikelig med proteiner i kosten er aktuelt som aldri før, gjerne i forbindelse med trening. Nå kommer Nutrilett med en ny serie proteinrike produkter.
- Protein er i vinden som aldri før, blant annet fordi det bidrar til å vedlikeholde muskelmassen og en god benbygning. Flere erfarer også at proteinrik mat gir en metthetsfølelse som varer lengre, sier Katherine Hushovd, produktsjef i Axellus som står bak Nutrilett.
Nutrilett Protein Shape bar og shake er ment som et godt mellommåltid før eller etter trening, eller for de som er litt småsultne etter jobb eller studier. Produktene har en høy mengde proteiner og lite sukker. Den nye baren inneholder 124 kalorier og kun et halvt gram sukker, mens den nye sjokoladeshaken inneholder kun 98 kalorier pr porsjon.

- "Strong is the new skinny" er ordtaket som gjelder nå, og den nye serien Protein Shape er ment å være et relevant alternativ for de som er opptatt av å trene eller stramme opp kroppen, sier Hushovd.

Om Nutrilett

Nutrilett er en serie slankeprodukter som hjelper deg ned i vekt. Produktene har lavt energiinnhold og består av både komplette dietter, måltidserstattere og nå mellommåtid. Årlig selges det ca 10 millioner enkeltbarer. Nutrilett kom på markedet i 1989 og er utviklet av den danske legen Lars H. Høie. Mange bruker Nutrilett-barene som et alternativ til frokost, lunsj eller middag, og de kan fint inngå i fastedagene på den nye 5:2 dietten. Fordelen med denne typen måltidserstattere er at man vet eksakt antall kalorier en får i seg.

Annonse
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne artikkelen.


Intern:2851
Info.Bringebær.
Pølser.

Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.