Ny trend: Bygg ditt eget kjøleskap


Oppdatertdato: 2015-06-13 Tema: Konservering Forfatter: Utgiver: Matoppskrift.no Først Utgitt: Fotograf: Electrolux Kilder: PRM. Electrolux


Med et nytt og fleksibelt hyllesystem for matoppbevaring lanserer Electrolux det frittstående kombiskapet FreshPlus. Flyttbare beholdere i ulke størrelser gir mer plass, enklere organisering av maten og mindre matkasting.
Electrolux FreshPlus er et frittstående kombiskap med kjøl og frys. Med den mest fleksible lagringsløsningen på markedet, kombinert med TwinTech®- kjølesystem holder maten seg frisk lenger enn i konvensjonelle kombiskap. Kjøleskapsdøren kommer med skinner og flyttbare beholdere i ulike størrelser. Slik kan man organisere matoppvaringen etter egne behov.

Lært av Michelin-restaurantene

Som foretrukket leverandør til ca halvparten av Michelin-restaurantene i Europa har Electrolux unik innsikt i hvilke behov som stilles til gode oppbevaringsløsninger fra noen av Europas beste kjøkken. Kunnskapen fra proffkjøkkenet overføres til produktutvikling for private husholdninger.

– Med Electrolux CustomFlex™kombiskap kan man nå bygge sitt eget kjøleskap og selv tilpasse hvordan man vil organisere innholdet med en praktisk hylledør og et flyttbart skuffsystem, sier markedssjef Lena Wånemark i Electrolux.

– Egne forbrukerundersøkelser viser at kjøleskap med begrenset fleksibilitet for matoppbevaring er et problem for mange husholdninger. Med CustomFlex™-løsningen settes forbrukeren i sentrum. Her kan den enkelte bestemme hva som skal plasseres hvor i kjøleskapet. Når behovene endres kan man reorganisere skuffer og beholdere som man selv vil, sier Wånemark

Lengre holdbarhet

Riktig matoppbevaring er viktig for å bevare råvarene friske så lenge som mulig. Fuktighetsnivå og temperatur har her stor betydning. Frukt og grønnsaker kan miste hele 10-15 prosent av fuktigheten innen en ukes lagring i et vanlig kombiskap som bruker kald og tørr luft fra fryseren for luftsirkulasjon til kjøleskapet.

TwinTech™-systemet sørger for adskilt luftsirkulasjon i kjøl- og fryseskapet. Slik fordeles jevn og fuktig luft til kjøleskapet og tørr, kald luft til frysen. Fryseren holder seg tørr og frostfri mens kjøleskapet beholder den ønskede fuktigheten for å bevare smak, tekstur og næringsstoffene i matvarene.
– Tester viser at for eksempel jordbær beholder 92 prosent av vekten sin etter ti dager i et kjøleskap med TwinTech™-systemet, sier Wånemark.

CustomFlex™-systemet kommer med:

  • 6 skuffer i ulik størrelse til lagring
  • 2 klyper til å henge opp småting
  • Dørhylle med skinner som gjør det enkelt å organisere matoppbevaringen etter behov.

Eksempel på modeller:

EN3889MFX Rustfritt stål/hvit. Høyde: 200 cm. Funksjoner: Twintech med MultiFlow og FrostFree-teknologi. Veiledende pris fra 17 000,-.
EN3489MFW Rustfritt stål/hvit. Høyde: 184. Funksjoner: Twintech med MultiFlow og FrostFree-teknologi. Veiledende pris fra 16 200,-.

Annonse
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne artikkelen.


Intern:2993
Norsk mat.Kina.
Bananer.

Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.