Nye håndplukkede perler


Oppdatertdato: 2009-03-28 Tema: Restaurant Forfatter: Utgiver: Matoppskrift.no Først Utgitt: Fotograf: Ongajoksetra, Bent Raanes, Sarah Sørensen Kilder: Innovasjon Norge


Innovasjon Norge har plukket ut 15 særegne kurs- og konferansesteder som nå kan kalle seg Håndplukket 2009 og 2010. Målsetningen er å gjøre disse stedene bedre kjent, og dermed medvirke til økt salg og bedret lønnsomhet for den enkelte bedrift.

De Håndplukkede er ekte og autentiske steder der en kan oppleve kultur og norske tradisjoner på en ny og spennende måte. De har alle sin egenart og sjel, og det stilles strenge krav til kvalitet i alle ledd.

Prosjektet videreføres to nye år, og baserer seg på et samarbeid mellom landbruket og Innovasjon Norge. Landbruks- og matdepartementet delfinansierer prosjektet.

Skreddersyr

Håndplukket er et nettverksprosjekt for særegne og annerledes kurs og konferansesteder som skreddersyr møter og insentivreiser for bedrifter.

- Å bli Håndplukket er en hedersbevisning. Disse små perlene representerer noe av det beste Norge kan by på innen kurs og konferanser, sier direktør for reiseliv i Innovasjon Norge, Per-Arne Tuftin.

Faglig nettverk

Håndplukket er et faglig nettverk der medlemmene kan videreutvikle og profesjonalisere seg, og samtidig utveksle erfaringer. Innovasjon Norge har god erfaring med slike nettverk, og mener de bidrar til bedre resultater for de bedriftene som deltar.

- Hadde det ikke vært for Håndplukket hadde vi ikke vært der vi er i dag. Vi har blitt mer synlige, fått tilgang på et spennende nettverk, og ikke minst hatt et stort faglig utbytte av deltagelsen. Å være Håndplukket er et kvalitetsstempel. For vår del har dette resultert i økt kundegrunnlag og omsetning, sier Mette Lien. Hun er vertinne og eier av Lien Fjellgard i Seljord, Telemark. Mette har representert Lien Fjellgard i nettverket i fire år.

Kortreist mat

Prosjektet Håndplukket startet opp i 2002, og har siden da blitt forlenget med nye deltagere annet hvert år. Håndplukket vektlegger steder med et vennlig og tilstedeværende vertskap, gode møteromsfasiliteter, en varm atmosfære, spennende aktiviteter og med fokus på matopplevelser, gjerne basert på kortreist mat og lokale råvarer.

Nettside:

www.ongajok.no
Klokkergården Kystturisme AS, Nordland - www.klokkergaarden.no
Kongsvold Fjeldstue, Sør-Trøndelag - www.kongsvold.no
Knutholmen A/S, Sogn og Fjordane - www.knutholmen.no
Walaker Hotell, Sogn og Fjordane - www.walaker.com
Bekkjarvik Gjestgiveri, Hordaland - www.bekkjarvikgjestgiveri.no
Ramsvig Handelsstad AS, Rogaland - www.ramsvig.no
Per Gynt-Gården, Oppland - www.pergynt.no
Helgaker Gård, Oppland - www.helgaker-gard.no
Øvre Vang Gård, Oppland - www.ovre-vang-gaard.no
Hoel Gård, Hedmark - www.hoel-gaard.no
Harahorn, Buskerud – www.harahorn.no
Ringnes Gård, Buskerud - www.ringnesgard.no
Kringler, Akershus - www.kringler.no
Røyland Gård, Aust-Agder - www.roylandgard.no

Annonse
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne artikkelen.


Intern:1528Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.