Nye pålegg fra Mills


Oppdatertdato: 2007-02-01 Tema: Pålegg Forfatter: Utgiver: Matoppskrift.no Først Utgitt: Fotograf: Mills


Mills lanserer i disse dager flere nyheter. Både ny leverpostei og flere sildetyper.

Nye Vita hjertego’ fin leverpostei – en fin, fersk og smøremyk leverpostei for hjertet!

Nå lanserer Mills et nytt hjertegodt produkt, nemlig Vita hjertego’ fin leverpostei. Dette er et alternativ til de eksisterende Vita hjertego’ leverposteiene, med en fin og smøremyk konsistens.

Interessen for helseriktig kosthold har nådd nye høyder i Norge (Norsk spisefakta, MMI). Denne interessen ser vi blant annet ved at salget av de helsegunstige produktene fra Vita hjertego’ øker. Vita hjertego’ er suksessen som mange har fått et forhold til gjennom margarin, matolje og leverposteier. Nå får også de som foretrekker leverposteier med fin og smøremyk konsistens et alternativ for å ta bedre vare på hjertet og helsen.

Vita hjertego’ fin leverpostei er en fersk leverpostei, laget med de sunne oljene fra raps og solsikke i stedet for det usunne mettede fettet man finner i mange av de andre typene. Disse oljene er kolesterolreduserende, og i riktig blandingsforhold bidrar de i tillegg med et høyt innhold av antioksidanten vitamin E og et godt forhold mellom de essensielle fettsyrene Omega-3 og Omega-6.

Denne unike kombinasjonen gjør Vita hjertego’ leverposteier til de optimale leverposteiene for alle som ønsker å ta vare på hjertet – enten man foretrekker grov eller fin!
Vita hjertego’ fin leverpostei får du i butikkene fra februar.

Noen pålegg smaker best når de er ferske:

Smart: en leverpostei som kan deles i to

Forbrukere ønsker seg mindre enheter av pålegg. Derfor lanserer Mills DA i februar Mills Alltid Fersk leverpostei. Produktet kommer i en praktisk pakning som kan deles i to. Det betyr at du alltid kan ha fersk leverpostei i kjøleskapet.

Småforpakninger blir interessant for flere og flere forbruker. Over halvparten av oss mener det er for lite småpakninger på markedet. En årsak til dette er at vi ønsker mer av ferske påleggsprodukter, og da passer små forpakninger best. For de aller fleste ønsker å unngå å kaste mat.

Mills Alltid Fersk leverpostei har en saftig, god smak og kommer i et praktisk beger som kan deles i to. Hver del har et lokk som kan taes av og settes på. Den er basert på sunn planteolje og er glutenfri. Produktet har en holdbarhet på fire måneder i uåpnet pakning og skal oppbevares i kjøleskap.
Nå kan du alltid falle for fristelsen av fersk postei!

Ny og unik påleggssalat fra Delikat

Delikat laksesalat

Når nordmenn virkelig skal unne seg noe ekstra godt på brødskiven, velger stadig flere påleggssalater fra Delikat. Salater gir variasjon, er lettvint og gir ikke minst et smakfullt innslag på brødskiven. Det mange ikke vet er at salater også er rik på flerumettet fett noe som er gunstig i forhold til kolestrolet. Med andre ord: Salat kan du unne deg med god samvittighet!

Delikat lanserer nå den første varmrøkte laksesalaten på markedet. Denne salaten inneholder råvarer som de aller fleste har et nært og kjært forhold til: laks, egg og gressløk. Det unike er at vi varmrøker laksebitene noe som gir salaten et velkjent smak av røkelaks som du ikke finner i noen annen salat på markedet. I kombinasjon med egg og gressløk er dette en smaksopplevelse for deg som virkelig vil unne deg noe ekstra godt på brødskiven.

Smaken av søndagsfrokost – nå med tomat

Delikat lanserer ny og smakfull appetittsild

For mange forbrukere er appetittsild i kombinasjon med egg suksessoppskriften på en vellykket søndagsfrokost. Norske forbrukeres begeistring for appetittsild vil ingen ende ta og 2006 spiste norske forbrukere nesten 300 tonn av denne krydrede sildefileten.

Delikat ønsker nå å tilby en ny og spennende appetittsild til våre trofaste forbrukere – og hvorfor gjør Delikat dette? Vi har nok en gang spurt hva dere forbrukere vil ha! Tomat og sild er en velkjent kombinasjon for norske ganer, og Delikat lanserer nå Appetittsild i krydret tomatsaus. Legg dette på en fersk brødskive med nykokte egg – den optimale smaken av helg!

Smaken av påsketradisjon

Velsmakende sild i praktisk 2 pakning

Sild er tradisjon og forbruket er sterkt knyttet opp i mot høytider som jul og påske. Når vi nå nærmer oss påskehøytiden er det med viten om mange norske forbrukere dekker sine bord med kvalitetssild fra Delikat – vi har nå gjort det litt enklere!

Delikat lanserer 2 pakk med Farmors Hjemmelagde Påskesild som inneholder bestselgeren Farmors Hjemmelagde Løksild og påskevarianten Farmors Hjemmelagde Karrisild. Disse produktene smaker perfekt til lystige sildelag og ved andre av påskens sammenkomster. Utsøkte råvarer, tradisjonsrike oppskrifter og kunnskap om god smak har gjort Delikat til en uunnværlig del av norsk påsketradisjon. Alt dette har Delikat nå kombinert i en praktisk pakning med flott påskedesign. Smakfullt – og enkelt!

Delikat utvider suksessen:

Delikat lanserer to nye produkter i Farmors Hjemmelagde serien; Karri sild og Kremet sild med rømmesmak

Aldri før har sild vært mer populært – og aldri før har forbruket av norsk sild vært høyere. Faktisk har markedet for sild økt med 5,2 % i 2006. Delikat har lang og stolt tradisjon som kvalitetsleverandør av sild til norske forbrukere og har nå hentet frem flere av farmors gamle og tradisjonsrike oppskrifter for å gi deg den ekte hjemmelagde smaken.

I september 2006 lanserte Delikat Farmors Hjemmelagde Løksild som raskt har etablert seg som en bestselger. Oppskriften til suksess har vært å lytte til våre trofaste forbrukere som alle er opptatt av norsk tradisjon og ferske råvarer – mye ferske råvarer.
Dette er kjernen i vår Farmors Hjemmelagde serie, og Delikat har nå hentet frem to gamle og kjente oppskrifter. Første produkt er Farmors Hjemmelagde Karrisild som er en kombinasjon mellom gulrot og purre i en velsmakende karrisaus. Delikat benytter kun ferskskåret løk i sine produkter og Farmors Hjemmelagde Kremet sild med rømmesmak inneholder mye nyskåret fersk løk i en kremet saus med rømmesmak.
Den tradisjonsrike smaken kan best oppnås ved å benytte norsk vårgytende sild, står det å lese i gamle oppskrifter. Delikat benytter kun sild av fremste kvalitet kuttet i små delikate biter. Alt for å gi deg litt av den gamle stemningen og den ekte hjemmelagde smaken.

Annonse
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne artikkelen.


Intern:1023
Grillmat.Rask mat.
Kina.

Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.