Nyheter for det perfekte grillresultatet


Oppdatertdato: 2012-07-01 Tema: Grilling Forfatter: Utgiver: Matoppskrift.no Først Utgitt: Fotograf: PRM Santa Maria


Med hjelp av årets grillnyheter fra Santa Maria blir det enda enklere å lykkes ved grillen. Årets nyheter er marinader i gjenlukkbare poser. Du marinerer direkte i posen, raskt og enkelt uten søl og triks og miks. To velkjente smaker BBQ Marinade Allround og BBQ Marinade for Chicken.
For deg som ønsker å imponere ytterligere er Santa Marias glaze en must. Glazen pensles på mot slutten av grillingen for å gi kjøttet en velsmakende og vakker finish. Du får en perfekt grill overflate. Den nye Glaze sausen lanseres i praktisk klemflaske som gjør at den kan påføres direkte på maten under grillingen med garantert godt resultat. Ønsker du å friske opp grillsmaken med BBQ Glaze Allround kan du ta flasken med på tur eller ta den fram for å gi ekstra touch under grillkvelden i hagen.

–Santa Maria er synonymt med krydder, men også med vårt arbeid med innovative emballasjeløsninger. Med årets nyheter, tilbyr vi grillelskere det beste av begge verdener, sier Heidi Strandli Loose, Marketing Manager i Santa Maria.
*Glaze er en tykkere marinade for pensling på slutten av grilltiden. Dette gir produktet et flott resultat og tilfører mer smak i steke prosessen. Man marinerer eller har grillolje på først og så avslutter man grillingen med en glaze

Santa Marias grillnyheter 2012:

Mariner direkt i posen
De nye gjenlukkbare marinadeposene er tenkt for ca 800 gram kjøtt. Finnes i følgende smaker:

BBQ Marinade Allround
Klassisk grillmarinade med smak av løk, ingefær, chili og svartpepper. Passer perfekt til kjøtt, fisk og kylling.
Nettovekt 150 g. Pris: kr. 25,00,-

BBQ Marinade for Chicken
En marinade spesielt utviklet for grillet kylling. Rund og fyldig smak av paprika, løk, spiskummin, hvitløk og rosmarin.
Nettovekt 150 g. Pris: kr. 25,00,-

Santa Marias BBQ Glaze i ny klemflaske:
Praktiske klemflasker gjør at glazen kan påføres direkte på maten for å gi en perfekt grill overflate.

BBQ Glaze Allround
Nyhet som gir maten den klassiske grillsmaken. Passer til det meste som skal på grillen: kjøtt, fisk, kylling eller grønnsaker.
Nettovolum 280 ml. Pris: kr. 28,00,-

Santa Maria er markedsleder i Norden innenfor smakstilsetting og omsetter for 4 milliarder kroner. Selskapet har 1300 ansatte og arbeider innenfor både dagligvare og storhusholdning.
Under varemerket Santa Maria finnes følgende produktkategorier: Krydder, TexMex, Grill/barbeque, Thai og India, samt øvrig etnisk mat under Spicy World. Santa Maria Norge er et heleid datterselskap av Santa Maria AB og har idag 58 ansatte, og hovedkontoret ligger i Asker.
Se www. santamaria.noLegg inn kommentar eller trykk liker på denne artikkelen.


Intern:2475Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.