Nyheter fra Delikat. sild og rekesalat.


Oppdatertdato: 2007-09-11 Tema: Produktnyheter Forfatter: Utgiver: Matoppskrift.no Først Utgitt: Fotograf: Mills


Flere nyheter fra Delikat inntar markedet i disse dager. Vi kan velge mellom flere typer sild i praktiske porsjonspakninger samt en ny rekesalat.

Sild i porsjonspakninger

For de fleste av oss er sild ikke et produkt som spises hver dag, men noe man kjøper når man blir fristet og får lyst på noe smakfullt på brødskiven. Mange synes derfor at dagens emballasjestørrelser er for store og har derfor etterspurt mindre og mer praktiske forpakninger. I tilegg til dette ønsker forbrukerne mindre størrelse på sildebitene og fersk løk. Delikat gjør nå sild enda mer aktuelt for forbrukerne og lanserer tre ulike varianter med porsjonspakket sild i praktiske to pakninger.

Delikat Porsjonssild består av to små porsjonsbeger à 65g og hvert beger er tilpasset til bruk på 1-2 brødskiver. Produktene inneholder små delikate sildebiter av Norsk vårgytende sild og fersk løk. Delikat Porsjonssild 2X65g lanseres som tre ulike varianter: Sursild, Tomatsild og en kombinasjonspakning som består av nyheten Salsasild og Sild med Rømmesmak. Salsasild er en smakfull nyhet og inneholder en velsmakende saus av finhakkede tomater, løk, mais og jalapenos. En sterk nyhet fra Delikat.

Rekesalat med chili og hvitløks marinerte reker

Markedet for påleggssalat er i vekst og stadig flere velger salater når de vil ha noe ekstra godt på brødskiven. Reke og skalldyrsalater er det største segmentet i kategorien og står for over 50 % den totale verdien på markedet. Med en andel på ca 7 % er Delikat Rekesalat 250 g Norges mest solgte påleggssalat og nå lanserer Delikat en ny bestselger - med marinerte reker!

Nyheten Delikat Marinert Rekesalat er en smaksopplevelse utenom det vanlige. Som første leverandør har Delikat nå benyttet marinerte reker i en påleggssalat. Rekene har lagt i en deilig marinade av chili og hvitløk som gir salaten en smakfull og tidsriktig smaksprofil. Delikat Marinert Rekesalat er et perfekt valg når man skal ha noe ekstra godt på brødskiven.
Delikat - mer av alt det gode

Annonse
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne artikkelen.


Intern:1169
Norsk mat.Rask mat.
Lapskaus.

Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.