Nyheter fra Hennig Olsen is nå i sommer


Oppdatertdato: 2015-06-28 Tema: Produktnyheter Forfatter: Utgiver: Matoppskrift.no Først Utgitt: Fotograf: Hennig Olsen Is Kilder: PRM: Hennig Olsen Is


Lanserer ny is med gulrot og rødbeter

Hennig-Olsens nyhet ”SmoothIS” med 100 prosent frukt, bær og grønnsaker er en av mange spennende nyheter is-giganten lanserer i år.
–Det snakkes mye om sunnere alternativer til is. Vi har lenge ønsket å kunne tilby et alternativ som ikke bare er sunnere, men som faktisk kan tilsvare "1 av 5 og dagen". SmoothIS er uten tilsatt sukker, fri for melk og fett, sier administrerende direktør Paal Hennig-Olsen.

Smaken kommer først og fremst fra frukten, mens søtheten blir balansert av grønnsakene og bærene. Den dype og intense rødfargen kommer fra rødbete, blåbær og granateple. Konsistensen har Hennig-Olsen klart å få myk ved hjelp av en egenutviklet produksjonsteknikk. Med SmoothIS gir vi forbrukerne et trendaktuelt produkt i småisdisken. Produktet er den ferskeste lanseringen fra Hennig-Olsen og på vei ut i butikker akkurat nå.

Andre nyheter fra Hennig-Olsen:

Frozen Yoghurt og Fruit Sorbet i ett

I vår lanserte Hennig-Olsen ”Dugg Swirl”, en kombinasjon av Frozen Yoghurt og Fruit Sorbet med blåbær og tranebær – en helt ny smakskombinasjon på det norske markedet. ”Dugg Swirl” er laget på naturlige råvarer og inneholder kun 1 prosent fett. Nyheten ble for øvrig ønsket varmt velkommen med terningkast 5 i Klikk.no sin store test av Yoghurt-is.
I småisdisken ligger nok en Dugg-nyhet: Dugg Fruit Sorbet med jordbær og granateple i porsjonsbeger (140 ml).

–Dugg Frozen Yoghurt og Dugg Fruit Sorbet ble en stor suksess etter lanseringen i fjor. Derfor bestemte vi oss for å lage Dugg Swirl, som er en kombinasjon av disse to. Dugg Fruit Sorbet med jordbær og granateple er en digg kombinasjon av sødme og syre, sier Hennig-Olsen.

Damemagnet med Crème Sommerbær

For alle som elsker kombinasjonen av friske bær og mørk sjokolade bør siste Crème Sommerbær være midt i blinken. Bak et tykt og mørkt sjokoladetrekk skjuler det seg fløteis med frisk sommerbærrippel.

–Folk som har smakt Crème Sommerbær har sagt at fargekombinasjonen i den pastellrosa fløteisen og den mørke sjokoladen forsterker smaksopplevelsen, forteller Hennig-Olsen.

Nå kan du leke med isen

Hennig-Olsen har lansert en aktiviserende og leken ”multipack” med små iskremer i artige farger og gode smaker: vaniljeis med appelsin og gulrot, og vanilje-is med jordbær og rødbete.

–Dette er en typisk barne-is med gode og sunne smaker som også de voksne liker. Her er det også lov til å leke med maten, sier Hennig-Olsen.
Med i pakken følger et dukketeater og morsomme konkurranser med flotte premier.

–Det er gøy å se at grønnsaker kan brukes i iskrem og ikke bare på middagstallerkenen. Vi tror og håper at både Hakkebakkeskogen og SmoothIS blir populære blant is-spiserne, sier Hennig-Olsen.

Terningkast 6 til OREO-is

Hennig-Olsen bygger videre på OREO-suksessen og lanserte en ny variant i år: OREO Vaniljeis i OREO vaffelkjeks.
OREO Vaniljeis består av kremet fløteis og et sprøtt kremmerhus, laget av OREO-kjeks. Innsiden er dekket med sjokolade. Vaniljeisen er fylt og toppet med myke biter av den populære OREO-kjeksen.
Et testpanelet i Norges største forbrukernettsted Din Side falt for smaken og kåret Hennig-Olsens OREO-is til testvinner. Hennig Olsen OREO-is vant også årets store is-test i VG der den fikk terningkast 6 av folket.

Det hele startet i Amerika

–Min bestefar, Sven Hennig-Olsen satset på kvalitet og var stadig på jakt etter nye og spennende smakskombinasjoner. Den dag i dag er jeg stolt av å si at vi følger i både hans og min fars fotspor og søker å utvikle nye og velsmakende produkter av høy kvalitet basert på nedarvet kompetanse og gode oppskrifter.
–Paal Hennig-Olsen, administrerende direktør

Annonse
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne artikkelen.


Intern:2998
Norsk mat.Vafler.
Hverdagsmat.

Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.