Nytt gourmet- og SPA-hotell i Son


Oppdatertdato: 2008-11-14 Tema: Restaurant Forfatter: Utgiver: Matoppskrift.no Først Utgitt: Fotograf: Son Spa, stock.xchng


1. november åpner Quality Spa & Resort Son. Hotellet byr på et helt nytt ”spa-deg-selv”-konsept, mesterkokk Torbjørn Møllerop som kjøkkensjef og eget matstudio til matlagingskurs.

Norges største SPA-anlegg

- Hotellet er spesialdesignet for nytelse og velvære, og er et perfekt sted for et pusterom i en travel hverdag. Her får man muligheten til å bo på et lite, intimt hotell med fantastisk beliggenhet i idylliske Son, forklarer Bjørnland.

- Alle rom har havutsikt og vi har Norges største, og ikke minst mest innholdsrike, spa-anlegg på 2000 kvadratmeter. I tillegg skal vi satse på førsteklasses mat, slik at restauranten skal bli en reiseanledning i seg selv.
Restaurantens kjøkkensjef er Torbjørn Møllerop. Han har lang erfaring som kokk og var blant annet kjøkkensjef på Hotel Continentals Annen Etage da restauranten hadde en stjerne i Michelin-guiden.

Mange valgmuligheter

Bjørnland, som tidligere har vært salgs- og markedssjef på Quality-kjedens spahotell i både Holmsbu og Strømstad, forteller at Son-hotellets spasatsing er helt uten sidestykke i Skandinavia. Anlegget byr på alt fra vannfall, hottub, kneipp- og fotbad til ulike eventdusjer med lysterapi, relaxrom og tre badstutyper; damp, finsk og caldarium.
Det tilbys også skreddersydde behandlinger tilpasset hver enkelt kunde.

- Dette er en helt annerledes måte å tenke spameny på og man slipper å velge behandling fra en fastsatt meny. I stedet kan man velge ut i fra hudtype, antall minutter man ønsker og kombinere ulike ansikts- og kroppsbehandlinger, forklarer spasjef Silje Hultberg.

– Vi er opptatt av at hver kunde skal få reelle resultater, og vi bruker botaniske, trygge Pevonia spesialprodukter for spa i behandlingene. Fra 2009 vil vi også ha spennende kuropphold og spaferier for helse og velvære. Dette blir en nyhet som vi tror det er stort behov for i det norske spamarkedet, sier Hultberg.

Lær deg spa

Quality Spa & Resort Son lanserer også et helt nytt ”spa deg selv”-konsept kalt Son Magic Circle, en opplevelsesrunde der man lærer å bruke spa som et rituale, inspirert av tyske spatradisjoner.
Konseptet går ut på at gjestene kjøper en pakke spaprodukter, får en beskrivelse på hvor de skal gå, hvilke produkter - og i hvilken rekkefølge - de skal brukes, samt hva slags effekt de har.

- Det er en opplevelse for alle sanser. Man skrubber, smører og damper seg gjennom alle våre forskjellige eventdusjer, bad, badstuer og avslapningsrom.

Gourmetkurs i matstudio

Hotellet skal også arrangere matlagingskurs for matinteresserte gjester.

- Kursene ledes av våre dyktige kokker og skal foregå i et spesialdesignet matstudio, som er en moderne variant av et tradisjonelt heimkunnskapsklasserom med egne arbeidsstasjoner. Dette er en ypperlig aktivitet både for grupper, par og vennegjenger. Man gjør noe annerledes sammen, samtidig som man lærer å tilberede et gourmetmåltid, avslutter Bjørnland.

Dette er nye Quality Son & Resort Son:

- Gourmet- og spahotell som åpner 1. november i den tradisjonsrike seilermeteropolen Son.
- Har Norges største og mest innholdsrike spa-anlegg på 2000 kvadratmeter over 2 plan.
- Har egen spa opplevelsesrunde – Son Magic Circle, en ny ”spa-deg-selv-opplevelse”
- Restaurantens kjøkkensjef er Torbjørn Møllerop, tidligere kjøkkensjef på Hotel Continentals Annen Etage.
- Har eget matstudio der man kan melde seg på matlagingskurs.
- Ligger kun 40 minutter med bil fra Oslo og 15 minutter fra Rygge flyplass.
- Har totalt 148 gjesterom (74 suiter). Alle rom har havutsikt.
- Konferansekapasitet på inntil 150 personer. Totalt 15 møterom med havutsikt.
- Restaurant inne og ute.
- Utendørs Petanquebane
- Egen gjestebrygge. Gratis for hotellets gjester.
- Egen sandstrand.

Son Water Spa har følgende fasiliteter:

- Plan 1: Basseng- og relaxavdeling. Her finnes alt fra 19-meters treningsbasseng til kaldkulp, jacuzzi, både inne og ute, hottub, eventdusjer og finsk sauna for 20 personer.
- Plan 2: Son Magic Circle. Dette er et separat område for voksne med 18 års aldersgrense og består av en runde med vannfall, hottub, fotbad, ulike eventdusjer, relaxrom, tre ulike badstuer; damp, finsk og caldarium med lysterapi, samt fot- sauna- og mistrom. Her finnes også en egen spasuite, et VIP-spa område, 12 behandlingsrom og eget treningssenter for studio- og saltrening. Hotellet tilbyr også trening med personlig trener.

Hotellet er bygd og eies av Nordic Resort via en franchiseavtale med Choice Hotels Scandinavia, Skandinavias største hotellkjede.
Les mer om hotellet på : www.sonspa.noLegg inn kommentar eller trykk liker på denne artikkelen.


Intern:1430


Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.