Økologisk frukt- og grønt-suksess fortsetter


Oppdatertdato: 2012-07-04 Tema: Økologisk Forfatter: Utgiver: Matoppskrift.no Først Utgitt: Fotograf: Coop


Etter at Coop 1. februar i år lanserte øko-kampanjen «Lik pris på økologisk og konvensjonell frukt og grønt» og satte ned prisen på all økologisk frukt og grønt, har omsetningen (i kroner) av økologisk frukt og grønt økt med hele 28 prosent sammenlignet med samme periode i fjor.

- Øko-kampanjen har vist seg å bli en stor suksess, og det er svært gledelig. Mange av kundene våre har benyttet sjansen til å prøve ut økologisk frukt og grønt, og jeg er helt sikker på at vi med dette har bidratt til at flere fortsetter å velge økologisk, sier adm. direktør Svein Fanebust i Coop Norge Handel AS.
Alle Coop-kjedene har opplevd sterk økning i salget av økologisk frukt og grønt. I Coop Extra har salget økt med 55 prosent, i Coop Prix er økningen på 35 prosent, Coop Obs! kan skilte med en økning på 31 prosent, Coop Marked har hatt en økning på 22 prosent, mens Coop Mega har solgt økologisk frukt og grønt for 20 prosent mer enn i samme periode i fjor.

Kampanjeperioden forlenges

I utgangspunktet skulle Coops økologi-kampanje avrundes 1. juli, men..
- På grunn av de gode salgsresultatene som viser at kundene våre virkelig har fått smaken på økologisk frukt og grønt, har vi nå besluttet å videreføre kampanjen «Lik pris på økologisk og konvensjonell frukt og grønt» ut året, forteller en fornøyd Fanebust.

Annonse
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne artikkelen.


Intern:2481
Grillmat.Rask mat.
Kaffekos.

Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.