Om litt er kaffen klar


Oppdatertdato: 2009-03-06 Tema: Likør Forfatter: Utgiver: Matoppskrift.no Først Utgitt: Kilder: Diageo


-Baileys® med hint av kaffe finnes nå i hyllene på Vinmonopolet!

Nå kan du få Baileys og kaffe i ett!

I Norge er kaffe nærmest som en nasjonaldrikk; vi drikker i gjennomsnitt 5 kopper kaffe pr innbygger pr dag.** Dette tallet har holdt seg stabilt i en årrekke og tilsvarer ca 12. millioner kopper til sammen pr dag.
Baileys er eneste likør på Vinmonopolets Topp 10 og tar en bronsemedalje på listen over 250 bestselgere på brennevin i 2008.
Den irske kremlikøren har vært kvinners favorit siden 1974 og er Irlands største eksportvare. Til sammen er det 40 000 kuer som sørger for at Baileys havner i butikkhyllene verden rundt.
Baileys med hint av kaffe er det fjerde medlemmet i Baileys familien, og finnes endelig i hyllene på Vinmonopolet. Drikken har en mild smak av mocca, som sammen med fløten og den fyldige whiskeyen, passer perfekt sammen med en kopp nybrygget kaffe eller som en egen drink med isbiter.
Den har hittil kun vært tilgjengelig for nordmenn som liker å reise, i taxfreebutikkene.

En undersøkelse utført av Millward & Brown i 2008* blant norske forbrukere, viser at 25 prosent av dem har prøvd de to andre smakene Mint og Creme Caramel. ”Av alle våre populære nye smaker er Baileys Coffee den smaken som er blitt best mottatt og vi gleder oss til å presentere denne i Norge ” – sier Karen-Sofie Bremer, produktsjef for Baileys i Norge.

*Undersøkelsen utført med 1007 respondenter
** Kilde: Norsk kaffeinformasjon

Om Baileys

Baileys består av en unik sammensetning fersk irsk fløte, irsk whiskey, kakao og vanilje. Whiskeyen som blir brukt i Baileys er trippel destillert pot- still whiskey. Baileys innholder ingen kunstige tilsetningsstoffer, og garanterer den samme høye kvaliteten 24 mnd fra produksjonsdato.

Annonse
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne artikkelen.


Intern:1533
Norsk mat.Lavkarbo.
Kaffekos.

Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.