OPPLAGT Müsli og Granola: Ovnsbakt for den gode smakens skyld


Oppdatertdato: 2014-03-02 Tema: Frokost Forfatter: Utgiver: Matoppskrift.no Først Utgitt: Fotograf: Norgesmøllen


Frokostkategorien domineres av internasjonale merker og liten grad av differensiering. Norgesmøllene er Norges fremste leverandør av kornprodukter, og derfor en naturlig og opplagt aktør i denne kategorien. Vi har derfor gleden av å lansere Opplagt Granola og Müsli – ovnsbakt for å skape den gode smaken og knasende følelsen.
Opplagt er knasende sprøtt og smaker fantastisk! Opplagt Granola er ovnsbakt med solsikkeolje og er helt palmeoljefri. Her kan du velge mellom smakene, jordbær og bringebær, honning og mandel og eple og kanel, som kommer i 375g sjaktel. Ovnsbakt Müsli kommer med den spennende smaken honning og linfrø i en 375 g sjaktel.
Vårt mål er at den som spiser våre frokost produkter føler seg ivaretatt. Vi vet hva som er en god korn frokost, og hva som smaker godt.

Om Møllerens

Møllerens er Norges ledende merkevare innenfor hjemmebaking. Gjennom våre produkter ønsker vi å skape bakeglede og bidra til et vellykket og smakfullt resultat hver gang.
Møllerens tilbyr aktuelle produkter som du forventer å finne i dag, men også nyheter og spennende produkter som bidrar til å skape nye trender.
Møllerens har jobbet for godt bakverk siden 1866, vi er fagfolk og vi har gjort det lett for deg å lykkes med din hjemmebaking. Vi ønsker at du gjennom våre produkter skal oppleve; at produktene er lettvint å lage, resultatet blir vellykket og smaker godt. Og ikke minst at dine gjester føler seg vel.

Annonse
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne artikkelen.


Intern:2850
Julekaker.Lefser.
Kaker.

Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.