Perfekt gavebok til jul


Oppdatertdato: 2009-12-14 Tema: Bok Forfatter: Utgiver: Matoppskrift.no Først Utgitt: Fotograf: Skanning fra boken


Jeg har akkurat lest gjennom den siste boken til den svenske kjendiskokken Tina Nordstrøm, og blir igjen sjarmert av henne og alle de lekre oppskriftene. Her finner man 150 oppskrifter som er plukket ut fra hennes meritter på TV og i kokebøker. Med masse gode oppskrifter og ideer til late dager på kjøkkenet.Nå er ikke dette akkurat noen julematbok, men som gave egner den seg perfekt. Og man kan og lære mye av denne da det er flere lærerike avsnitt i boken, fra oppdeling av kylling til forskjellige fiskeslag, og hele tiden små tips i oppskriftene. Og selvfølgelig finner vi mange av standard oppskriftene som det er godt å kunne.
Bildene er og fine, og det er en trend som vi ser mer av, nemlig nærmest kunstneriske matbilder i kokebøkene. Nå blir det sjelden slik i virkeligheten, men det er lov å drømme seg vekk.

Fakta fra forlaget

Den kjente TV-kokken Tina Nordstrom har sjarmert TV-seere på begge sider av kjølen med sin sprudlende og smittende matglede - helt fra hun første gang dukket opp på skjermen med programmet MAT.
Tings kjennemerke har vært å ta vare på de nordiske råvarene og den skandinaviske matkulturen, men også å finne spennende smakskombinasjoner og gir ettene en internasjonal påvirkning.
Tinas beste er en flott gavebok i stort format — full av gammelt og nytt fra Tinas enorme utvalg av oppskrifter. Her får du 150 av hennes aller beste oppskrifter — i en bok som favner bredt, med alt fra skandinavisk tradisjonskost til mer eksotiske retter. En kokebok som garantert vil gi deg inspirasjon til nye eventyr på kjøkkenet!

Tinas Beste
Utgitt:2009
Forlag:Schibsted
Innb:Innbundet
Spr?k: Bokmål
Sider:285
ISBN:9788251635318
Utgave:1. utg
Pris: kr 399.-

Annonse
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne artikkelen.


Intern:1787
Norsk mat.Brownies.
Kina.

Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.