Piff opp påskekakaoen


Oppdatertdato: 2010-03-29 Tema: Likør Forfatter: Utgiver: Matoppskrift.no Først Utgitt: Fotograf: Diageo Kilder: Diageo


Påske er tid for å nyte livet enten du er på fjellet, i byen eller ved sjøen. Prøv en Baileys Mocca eller Baileys Coffee Cinnamon på termosen.
Vinteren er på hell og solen varmer så vidt igjen, men det er fortsatt et kaldt drag i luften. Hva er bedre enn å varme seg på lune drikker med en eksotisk touch. Baileys Mocca og Baileys Coffee Cinnamon er to deilige alternative drinker som passer like godt som påskekos i skibakken og på terrassen, eller rett og slett som et godt alternativ til en enkel og god dessert til påskemåltidet.

Baileys Coffee Cinnamon

4 cl Baileys
Varm melk
Sterk kaffe
Litt kanel
Mørk sjokolade

Ha to biter mørk sjokolade i bunnen av et glass
Hell kaffe over og rør til sjokoladen har smeltet
Varm melk til den skummer.
Ha i melk og deretter Baileys
Dryss kanel på toppen
Innholder: 5,3 gram alkohol

Baileys Mocca

2 cl Baileys
Enkel espresso
Varm melk
Mørk sjokolade

Ha sjokolade i bunnen av glasset. Tilsett Baileys og espresso, fyll på med steamet eller varmet melk. Dryss gjerne litt revet sjokolade eller sjokoladepulver på toppen.

Inneholder 2,7 gram alkohol

I påsken finner du Baileys påkledd i en flott liten påskegul sløyfe – perfekt som en liten vertinnegave når du er invitert på hyttetur.

Om Baileys

Baileys består av en unik sammensetning av fersk, irsk fløte, irsk whiskey, kakao og vanilje. Whiskyen som blir brukt i Baileys er en trippel destillert pot - still whiskey. Baileys inneholder ingen kunstige tilsetningsstoffer og garanterer den samme høye kvaliteten i 24 måneder fra produksjonsdato. Norge har det fjerde høyeste konsumet pr kapita på verdensbasis, salget i Norge var på 783 785 flasker Baileys i 2008. Det konsumeres 2260 glass hvert minutt verden over.

Om Diageo

Diageo er verdens største produsent av premium alkohol. Blant selskapets varemerker finnes et stort antall av verdens mest kjente og mest solgte brennvin- og ølmerker blant annet Smirnoff, Captain Morgan, Gordon’s, Johnnie Walker, Six Classic Malts, Baileys, Tanqueray og Guinness. Selskapet er etablert i 180 land. For mer informasjon www.diageo.com og www.diageo.no.Legg inn kommentar eller trykk liker på denne artikkelen.


Intern:1859Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.