Pølsefest på Scandic


Oppdatertdato: 2012-02-07 Tema: Restaurant Utgiver: Matoppskrift.no Først Utgitt: Fotograf: Scandic Kilder: PRM Scandic


Mat er noe Scandic tar på alvor. Avtalen med Idsøe forsterker dette ytterligere. Dette viser at Scandic satser litt ekstra i restaurantene sine. Idsøe har et nært samarbeid med Scandic og sammen er det utviklet en egen Scandic-pølse som skal serveres på frokostbuffeten. I tillegg vil det spesiallages en kyllinggryte, brassert oksebryst og terrin laget på gris fra Prima Jæren for Scandic-hotellene.

- Det er veldig moro for oss i Scandic å få en samarbeidsavtale med Idsøe. Idsøe er kjent for å være en leverandør som leverer produkter til Norges beste restauranter og nå også til Scandic-hotellene i Norge. En avtale med Idsøe henger høyt i matverdenen og vi er stolte av å kunne tilby våre gjester råvarer fra en av de ypperste kjøttleverandørene her i landet, sier Morten Malting, Director of Food and Beverage, i Scandic Norge.

Scandic Oslo Airport, Scandic Stavanger Forus og Scandic Vulkan, de siste nyåpnede hotellene fra Scandic, bestiller allerede produkter fra Idsøe. I 2012 står også de resterende hotellene i kjeden klare for å kokkelere mat fra Idsøe til sine gjester.

Fra før har Scandic, Jamie Oliver som rører i grytene. Kjendiskokken har bl.a. utarbeidet møtemenyer fylt av nye smaker, inspirasjon og energi som er i tråd med ideen, til Scandic, om en bærekraftig verden. I tillegg har alle Scandic-hoteller en stor økologisk frokostbuffet som er en viktig del av matkonseptet i hotellkjeden.

Annonse
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne artikkelen.


Intern:2375
Norsk mat.Rask mat.
Kjøttkaker.

Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.