Press eplene dine på Geitmyra matkultursenter lørdag kl 12-15


Oppdatertdato: 2014-10-10 Tema: Frukt Forfatter: Utgiver: Matoppskrift.no Først Utgitt: Fotograf: Geitmyra matkultursenter Kilder: Geitmyra matkultursenter


Nå har dere som bor i Oslo med masse epler i hagen, sjansen til å få byttet dette i eplesaft på Geitmyra matkultursenter. Still opp der mellom kl 12.00 og 15.00 med frukten deres, og ta gjerne med barn eller barnebarn. Man kan og smake forskjellige eplesorter.
Mange epler får en kjedelig skjebne som råtten nedfallsfrukt. Tøm heller epletreet (og plenen) og ta med deg egne eller naboens epler til Geitmyra matkultursenter førstkommende lørdag 11. oktober fra kl 12 til kl 15. Der kan du presse eplene til verdens beste eplesaft på vår solide eplepresse – og nyte høstens grøde til langt utover vinteren.
Det blir også mulighet for å smake på et tyvetalls ulike sorter epler, og barna kan lage krydderblanding til bakerovnsbakte epler. Gratis og åpent for alle, men ta med flasker så dere får med saften deres hjem!
Adresse: Tåsenveien 2.

Geitmyra matkultursenter for barns visjon er "Vi skal bidra til at så mange barn og unge som mulig blir glade i mat som gjør dem godt." Dette arbeidet gjør vi gjennom skoleundervisning, fritidskurs, barnehager, Åpen gård-arrangementer, nettportal med undervisningsopplegg og nasjonal spredning av informasjon om matkulturelle temaer. Vi underviser barn og unge om matopprinnelse, bærekraftig dyrking og forbruk, helse, smak og matlaging.

Annonse
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne artikkelen.


Intern:2972
Slanking.singelmat.
Lavkarbo.

Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.