Prøv en Vuvuzela Time Out


Oppdatertdato: 2010-06-22 Tema: Drinker Forfatter: Utgiver: Matoppskrift.no Først Utgitt: Fotograf: KWV laget Kilder: KWV laget


På tide med en pause fra vuvuzela og fotball? Den sørafrikanske produsenten bak Wild Africa Cream har utviklet egne drinker for jenter som er lei av fotball-VM.
Tross kjekke fotballspillere på banen, kan fire uker med fotball-VM være i overkant for mange kvinner. Derfor har sørafrikanske KWV laget VM-drinkene World Cup Red Card og Vuvuzela Time Out som best kan nytes med venninner, og langt borte fra TV-skjermene og vuvuzela-trompetenes larm.

– Sørafrikanerne har virkelig satt sitt preg på mesterskapet med den karakteristiske lyden fra vuvuzelaene. Men vi har forståelse for at noen synes det kan bli i meste laget, spesielt om man ikke liker fotball. Med disse drinkene kan man drømme seg bort fra fotballbanen og over til den eksotiske naturen i Sør-Afrika, sier Loa Magnusdottir som er produktsjef for Wild Africa Cream i Norge.

Krem og karamell

Wild Africa Cream har en ren smak av krem og karamell, og oppleves lett og luftig. Likøren er laget på nøytral sprit og har derved en mildere ettersmak enn andre kremlikører. Wild Africa Cream er godt egnet som en avec med isbiter, eller som en drinkingrediens.

Lekker i leopard

Likøren kommer i en flaske av leopardmønstret pelsmateriale. I tillegg til å gi et vilt uttrykk holder den kunstige pelsen innholdet kaldt – også etter at flasken er tatt ut av fra kjøleskapet. Som takk for inspirasjonen til det karakteristiske mønstret, deltar Wild Africa Cream i ”the Leopard Conservation project” som ivaretar leopardbestanden i Sør-Afrika.

Rundt flaskehalsen henger symbolet for afrikansk arv og levemåte, ubuntu, som betyr ”at alt mitt er ditt”.

Vuvuzela Time out

2 cl Wild Africa Cream
1 cl Destillatørens Hvite Curacao
1 cl Huracán Añejo Rom

Garnityr:
Appelsin og mynteblad

Fremgangsmåte:
Rist alle ingrediensene sammen med is og hell over i et avkjølt cocktailglass.

World Cup Red Card

4 cl Wild Africa Cream
4 cl espresso eller sterkt kaffe
4 cl melk

Garnityr:
Sjokoladestrø, mynteblad og et frosset kirsebær

Fremgangsmåte:
Hell espresso i et glass med 5 isbiter. Fyll opp med melk og Wild Africa Cream. Vis din ”ville side” gjennom fantasifull pynting.

Annonse
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne artikkelen.


Intern:1920
Norsk mat.Kjøttdeig.
Kaffekos.

Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.