Q Skyr Frukt – det perfekte munsj-alternativet


Oppdatertdato: 2010-09-17 Tema: Produktnyheter Forfatter: Utgiver: Matoppskrift.no Først Utgitt: Fotograf: Q-meieriene Kilder: Q-meieriene


Proteinrike Q Skyr Frukt får opp energinivået når det er lenge til middag. Det er flere timer siden lunsj, blodsukkeret er i fritt fall og fortsatt er det lenge til du kan slå av PC’en, hente barna i barnehagen og sette i gang middagslagingen hjemme.
Det lille mellommåltidet – munsjen – er blitt livsviktige for mange nordmenn dersom de skal klare å opprettholde energien og humøret fra lunsj og frem til middagen er serveringsklar.
Q Skyr har raskt etablert seg som et sunt og mettende munsj-alternativ – god på smak, rik på proteiner og helt uten fett og tilsatt sukker.
Nå utvider Q den populære Q Skyr-serien med Q Skyr Frukt i smakene Mango, Jordbær og Vanilje. Q Skyr Frukt er ikke tilsatt kunstige søtningsstoffer, og er merket med myndighetenes sunnhetsmerke Nøkkelhullet.

– Nye Q Skyr Frukt er et ypperlig mellommåltid. Den er fettfri og rik på mettende proteiner fra melk som bidrar til at du holder deg mett lenger. Skyr er i tillegg en god kilde til kalsium og andre viktige næringsstoffer som vitamin B2, fosfor, jod og sink, sier masterstudent i klinisk ernæring Sophie Holst Eckbo ved Universitetet i Oslo.
Fra før finnes Q Skyr i smakene Naturell, Skogsbær & vanilje, Jordbær & granateple og Bringebær & granateple og Blåbær og vanilje.

Annonse
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne artikkelen.


Intern:1971
Info.Studentmat.
Kjøttdeig.

Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.