
Når Copenhagen Cooking går av stabelen fra 22.08.14 - 31.08.14 i København er det masse arrangementer man kan få med seg og hovedstaden vil være fullpakket med gastronomiske hendelser fra stekt pattegris til gourmet. Det er 10 gang Copenhagen Cooking sommer utgave går av stabelen og mer enn 150 unike mat hendelser ruller ut over hovedstaden fra 22 til 31 august.
Copenhagen Cooking arbeider for å øke bevisstheten om nordisk matkultur fra produkt til måltid. Festivalen engasjerer hele industrien for å lage smaker og lansere nye begivenheter.
Copenhagen Cooking er Nord-Europas mest ledende matfestival, og jobber hardt for å tiltrekke seg lokale og internasjonale besøkende til gastronomiske København. Festival mat hendelsene er delt inn i kategorier nordisk sommer, skjulte steder, Kids Cooking, klok på matlaging, økologi og beger dyktighet, glass og flaske, utenfor København og gourmet opplevelser - som skal nå være noe for alle smaker.
Med støtte fra Nordea fondene har matfestivalen i år et spesielt fokus på matopplevelser for barn som kan ta "førerkort" for grillen, lære å sylte og bake, samt konkurrere i den årlige begivenheten Cooking Kids.
Barn kan også delta i ulike sushi kurs, markvandring til Økologisk høstmarked og workshops innenfor baking, sylting og urbant hagearbeid hvor barn lærer å lage selvvanningspotter for urter.
Men videre er det masse aktiviteter og matglede under festivalen.
Festivalen er for alle, men er også beregnet på professionelle kokker og fagpersoner innen mat.
Se fullt program her
Så hvorfor ikke kombinere en liten langhelg med god mat og mye gøy i København.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne artikkelen.
Intern:2958