SATS lover resultater med kostholdsråd


Oppdatertdato: 2013-08-21 Tema: Trening Forfatter: Utgiver: Matoppskrift.no Først Utgitt: Fotograf: Freeimages.com/sanja gjenero


Mange går glipp av treningseffekten fordi de slurver med kostholdet når de trener. Årsaken er ofte at man mangler kunnskap eller tenker at det blir for vanskelig å spise optimalt. Dette gjør SATS noe med når de nå lanserer en digital plattform som gir medlemmene et individuelt treningsprogram kombinert med kostholdsråd som bidrar til ønskede resultater.

– Vi må tilby noe mer enn et medlemskap. Derfor har vi lagt ned store ressurser slik at vi kan hjelpe flere til å nå treningsmålene sine, forteller administrerende direktør i SATS Norge, Wenche Evertsen.
Halvparten av medlemmene på SATS trener for å gå ned i vekt eller for bedre generell helse, i følge en medlemsundersøkelse. I tillegg viser undersøkelsen at om lag 40 prosent har et tydelig mål om å få bedre utholdenhet eller bli sterkere, og ti prosent trener for å øke vekten. Undersøkelsen viser også at medlemmer fra alle disse gruppene ønsker kostholdsrådgivning for å nå målene sine.

– Du bør tilpasse kostholdet for å oppnå best mulig effekt av treningen – uansett hvilke mål du har med treningen. Derfor har vi utviklet en digital tjeneste som gir medlemmene individuelle trenings- og kostholdsråd.

Gratis bruk for alle medlemmer

SATS er den første treningssenterkjeden som kombinerer trening med individuell kostholdsrådgivning for alle medlemmene. Tilbudet lanseres 12. august og blir gratis tilgjengelig for alle medlemmene på webben og i appen.

– Treningsbransjen har lenge hatt et ensidig fokus på trening, og kostholdseksperter har i hovedsak fokusert på kosthold. Vi kombinerer nå disse to tilnærmingene for å bidra til en sunnere livsstil og bidra til bedre resultater for medlemmene.

Individuell tilpasning

Medlemmene kan logge seg inn på en egen portal der de kan oppgi fysisk status og treningsmål. Basert på dette får de et treningsprogram med en tilpasset kostholdsplan. Kostholdsplanen inneholder tips på hvordan man skal spise for å få best mulig utbytte av hver enkelt treningsøkt. Målet er at det skal være enkelt for medlemmene å spise sundt og godt.

– Fundamentet for gode treningsresultater er et balansert og tilpasset kosthold. Vi vet at mange synes dette er vanskelig og har derfor utviklet denne tjenesten som gir konkrete kostholdsråd med forslag til menyer og oppskrifter, forklarer Wenche Evertsen.

Om kostholdsrådgivningen fra SATS

Kostholdsrådgivningen er utviklet i følge retningslinjene fra Mattilsynet i Norge, Olympiatoppen, Livsmedelsverket i Sverige og Verdens helseorganisasjon.Legg inn kommentar eller trykk liker på denne artikkelen.


Intern:2707


Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.