Smakfulle påskedrinker med Baileys


Oppdatertdato: 2011-04-21 Tema: Likør Forfatter: Utgiver: Matoppskrift.no Først Utgitt:


Om du befinner deg på fjellet, ved sjøen eller i byen denne påsken, holder du den siste vinterkulden på avstand med en god og varm drink, med et deilig hint av Baileys.
Med påsken rett rundt hjørnet, følger tid for god mat, drikke og avslapning. Prøv deg frem med Bailyes og komponer både velsmakende og lekre drinker, som passer like godt etter årets påskemiddag som på termos i solveggen.
Baileys er kjent for sin deilige miks av fløte og irsk whiskey, blandet med blant annet vanilje og sjokolade, og passer derfor til en rekke lekre drinker. Hva med en Baileys Mocca, eller Baileys med kanel? Mulighetene er mange!

Søt Baileysdrøm

6cl Baileys (Hazelnut eller Original)
1 kule vaniljeis
Toppes med sjokoladekrem

Ha en kule vaniljeis og 6cl Baileys i en gryte på middels varme og la det smelte sammen. Hell det over i et glass og topp det hele med sjokoladekrem. Strø revet sjokolade på toppen.

Sjokoladekrem:
1/3 kremfløte
1 eggehvite
100 g mørk sjokolade

Pisk kremfløten og eggehviten hver for seg, og smelt sjokoladen. Vend alt forsiktig sammen. Avkjøles i kjøleskap før bruk.

Baileys Coffee cinnamon

4 cl Baileys
Melk
Sterk kaffe
Litt kanel
Mørk sjokolade

Ha to biter mørk sjokolade i bunnen av et glass. Hell kaffe over og rør til sjokoladen har smeltet. Varm melk til den skummer. Ha i melk og deretter Baileys. Dryss kanel på toppen.

Annonse
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne artikkelen.


Intern:2136
Julekaker.Pølser.
Reker.

Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.