Snadder nyheter hos Dolly Dimple´s


Oppdatertdato: 2007-05-24 Tema: Restauranttest Forfatter: Utgiver: Matoppskrift.no Først Utgitt: Fotograf: Knut Pettersen


Dolly Dimple's som er kjent som en Pizza restaurant, har i disse dager utvidet menyen med flere andre retter. Vi tok selvfølgelig turen innom og smakte på kyllingklubber, nachos, amerikansk og middelhavs tapas. Og her var det overraskende mye smak til en rimelig penge.

Og samtidig som vi spiste fikk vi ett inntrykk av den nye restauranten ved Sørlandsparken utenfor Kristiansand. Denne er en veldig barnevennlig restaurant med ett stort lekerom og anbefales virkelig for foreldre på handletur med slitne barn.

Miljø og omgivelser

Restauranten ved Sørlandsparken ligger sentralt til ved hovedveien gjennom området. Den er ikke så stor, men er moderne og praktisk. Det er ett flott lekerom for barna og de er dermed engasjert både før og etter måltidet. Her er og ett eget filmrom for de små.
Restauranten er lys og delikat/enkel, ikke slik mørk pizzakjeller som mange er vant med. Det er 76 sitteplasser inne og rundt 40 ute nå om sommeren. Om en ønsker å bestille plass er det bare å ringe 0 44 40 , også om en ønsker å bestille mat hjem.

Vår meny denne kvelden.

Vi var så heldige å få forsøke flere forskjellige retter og smakte oss gjennom masse godt.

Tapas

Tapas er jo blitt en slager hos oss i de senere år. Det er in mat på sitt beste, og er lett å sitte å nippe til sammen med en partner.
Dolly har lansert 2 versjoner som kommer på en stor tallerken.
Amerikansk versjon
Her er det kyllingvinger(som er de samme som kan kjøpes separat med dipp), en nachos med kjøttdeig og mye smak, scampi i hvitløksmarinade, kjøttboller, guacamole, salsa og brød(hvitløk).
Middelhavsversjon
Her var det italiensk spekeskinke med en fersk Tomino ost, scampi med hvitløk, bøffel mozzarella med parmaskinke, greske kyllingboller, dressing, sorte oliven og timianbrød.

Vi hadde en av hver og fikk smakt på alt, og anbefaler dette virkelig for den som har lyst på andre smaker enn pizza.

Kyllingklubber

Som egen rett serveres og kyllingklubber med salat, guacamole og salsa, samt brød. Og disse var krydret med god smak. Det er en sterk salsa til og en vanlig salat. Virkelig snacks.

Supernachos

Dette er og en egen rett som kan bestilles. Smakte ypperlig dette også.

Priser

Tapas koster kr 165.- pr tallerken, og dette er mer enn nok for en person som hovedrett. Kyllingklubber med salat kostet kr 119.- og kyllingvinger kan fås fra kr 59.- og oppover.
Supernachosen kostet bare kr 99.-.
Diverse salat og brød kan jo kjøpes for seg selv om en er veldig sulten.
Ellers er det jo selvfølgelig de vanlige pizzaene som vi alle kjenner.

Service

Betjeningen er hyggelig og avslappet. Det var lite folk når vi var der og maten ble raskt servert. Stemningen er uformell og hyggelig.

Konklusjon

Dette var ett vellykket besøk og blir nok gjentatt. Maten kan anbefales og særlig tapas tallerkene er gode å sitte å nippe til. Anbefaler om dere er 2 stk, å bestille en av hver.
Dette er og en ypperlig plass for barn og lekerommet er stort, med flere små rom og aktiviteter.
Som en avslutning på en handletur eller ett besøk i dyreparken i sommer anbefales denne Dolly restauranten. Dette er kanskje en fin sted å spise etter en hektisk dag i dyreparken med aktiviteter og dyr mat.
Jeg setter ikke karakter på dette besøket da vi ble gjenkjent, men det hadde blitt gode score!!

Flere bilder


Annonse
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne artikkelen.


Intern:1093Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.