Søte og sprø nyheter fra Kraft Foods


Oppdatertdato: 2007-06-27 Tema: Produktnyheter Forfatter: Utgiver: Matoppskrift.no Først Utgitt:


Freia Premium Pistachio - ny, mørk sjokolade med nøtter

Nå utvider vi utvalget av mørk, smaksrik sjokolade med nok en nytelse – Freia Premium Pistachio. Sjokoladen består av deilig, mørk sjokolade med 70 % kakao i avstemt kombinasjon med hakkede, kandiserte pistasienøtter. Det er en smaksopplevelse som man er nøtt til å nyte igjen og igjen.

Serien med Freia Premium-sjokolader ble lansert i 2002. I tillegg til den rene, mørke sjokoladen Premium Dark 70%, kan du også nyte den mørke sjokoladen i kombinasjon med bringebær og appelsin i smaksvariantene Premium Rasberry og Premium Orange. For de helt lidenskapelige sjokoladegourmetene har vi utviklet Premium Dark 86%.

Freia Premium Pistascho er den første av Premium-platene som leveres i det nye og mer elegante designet som i løpet av året også kommer til å prege resten av Premium-familien.

Turkamerat i nytt format

I 70 år har Kvikk Lunsj gitt næring til vår særegne, norske turkultur og inspirert til fysisk aktivitet og naturopplevelser. Ikke rart at den er i god form. Det feirer vi med et nytt og hendig format; Kvikk Lunsj Mini.

Kvikk Lunsj Mini er liten, men den rekker langt. Kjøper du den i hendig poseformat, rekker den også til mange. Posen inneholder hele 12 Kvikk Lunsj Mini. Vi tror at Kvikk Lunsj Mini blir en like populær turkamerat som originalen og at den vil bli et sterkt bidrag til helse og velvære og nytelsen av vår storslagne natur – kort sagt, vår turkultur.

Magi med ny sjokoladetopping fra Freia

Freia Topping kommer nå med en stor nyhet – Freia Sjokoladetopping som stivner når den helles over iskremen. Det tar kun sekunder fra den deilige sjokoladen treffer iskremens kalde overflate til den stivner – rene magien. Det både smaker godt og ser flott ut.

Se etter vårt nye tipshefte for topping i butikken. Der finner du 16 ideer til hvordan du kan bruke våre toppinger til å trylle frem de lekreste desserter.

På vårt nye nettsted www.freiahjemmekonditori.no finner du oppskrifter, produktinformasjon og enda flere tips og ideer.

I tillegg til vår nye ”magiske” sjokoladetopping, kan du variere med Freia toppinger med smak av jordbær, karamell, Smil og vanlig sjokoladetopping. Freia Toppinger setter en spiss på det mest av kaker og desserter og smaker ekstra godt sammen med iskrem.

Maarud SPRØ – sannsynligvis Norges sprøeste chips

Mindre fett, mindre salt og enda mer sprø. NÅ lanserer vi Maarud SPRØ, ekstra sprø potetchips som inneholder 20% mindre fett og 30% mindre salt enn vanlig chips.

Vi vet at forbrukerne kjøper snacks for å kose seg og at smaken er det aller viktigste. Vi vet også at de ønsker sunnere alternativer hvis det ikke går ut over den gode smaken. Derfor har smaken vært det viktigste under utviklingen av SPRØ. Ved hjelp av vår helt spesielle produksjonsmetode har vi kommet frem til en sunnere snacks uten at det har gått ut over smaken.

Salt er noe vi mennesker må ha for å fungere, men ikke i altfor store mengder. Derfor har vi erstattet vanlig salt med et sunnere mineralsalt. I tillegg til at vi har redusert fettinnholdet. Med SPRØ får man 100 % smak og en bonus med mindre fett og salt.

SPRØ kommer i Norges mest populære smaker; Salt og Fyldig paprika.

Annonse
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne artikkelen.


Intern:1126
Norsk mat.Lapskaus.
Kjøttkaker.

Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.