Sommervri med eple i glasset


Oppdatertdato: 2005-04-24 Tema: Vodka Forfatter: Utgiver: Matoppskrift.no Først Utgitt: Fotograf: News Online


Sprit opp sommerdrinken; fyll glasset med eplesmak. Drinker basert på vodka med smak blir stadig mer populært, og i sommer er det eple som gjelder.

- I fjor var bringebær og røde drinker populært, men denne sommeren kommer epledrinkene til å bli populære, sier bartender Jørgen Eriksson fra La Belle Sole på Frogner.
For det er eplegrønt som dominerer motebildet, både når det gjelder klær og drinker. Motebutikker er fulle av klær i grønne farger og i barene serveres stadig flere drinker basert på vodka med eplesmak.

- Om sommeren er alltid drinker som Mojito og Caipirosca populære. For en ny vri anbefaler vi å bytte ut vanlig vodka med vodka med eplesmak, så har du en spennende drink som både gutter og jenter liker, sier Eriksson.
En enkel og god drink er ”Sweet Apple”. Den er rask å lage og rask å like.
Ha isbiter i et longdrinkglass og hell i Smirnoff Green Apple vodka. Fyll opp med Sprite eller 7-UP og skvis litt lime i drinken. En liten epleskive på kanten av glasset får drinken til å se ekstra fristende ut.

Smirnoff smakssatt vodka har hatt stor økning i USA og Europa. I Norden har Norge ledet an denne trenden. Green Apple er av de største blant Smirnoff’s smakssatte vodka varianter i Norge.Legg inn kommentar eller trykk liker på denne artikkelen.


Intern:576


Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.