Spennende smaker fra Aass


Oppdatertdato: 2009-01-29 Tema: Øl Forfatter: Utgiver: Matoppskrift.no Først Utgitt: Fotograf: Aass Bryggeri


1.februar lanserer Aass hele syv øl-nyheter. – Vi satser på nye produkter både for yngre friluftsfolk og feinschmeckere og gleder oss til tilbakemeldinger fra kundene, sier Sissel Øistad, produktansvarlig i Aass Bryggeri.

Afterski-øl

Aass After Ski er et lettdrikkelig øl med lav bitterhet. Det er utviklet med tanke på en yngre målgruppe som ofte ønsker et lettere øl. Designen er tilpasset ski-miljøet og ølet er tappet på spesialflasker. Nytt i år er at Aass After Ski selges i kurv med seks flasker.

Lavkarbo-øl

En annen nyhet er at lavkaloriølet Øl Lite kommer på 0,33 liter boks i tillegg til nåværende halvlitersboksene.

Aass Øl

– Vi har fått mange positive tilbakemeldinger fra yngre forbrukere på designen av lavkaloriølet, Øl Lite, og derfor lanserer vi nå Aass Øl på boks med designelementer fra Øl Lite, forteller Øistad.
Aass Øl er et lyst, undergjæret øl, som er som friskt og leskende. Det er ungdommelig i smaken, siden det har mindre bitterhet enn tradisjonell pils.
– Vi har kalt produktet Øl, siden de yngre stort sett bruker betegnelsen øl om all slags øl, også når de snakker om pils, sier Øistad.

Signaturøl

Aass Bryggeri er Norges eldste bryggeri og med sitt nye ”jubeløl” vil de vise sin kjærlighet til øl gjennom håndverk og kvalitet.
- Aass Jubeløl er gyllent med svak sødme og avrundet bitterhet. Det er aromatisk og rikt på kullsyre, og bak på boksen har vi trykket en personlig, skummende ølhilsen fra vår direktør, Terje Aass, sier Øistad.

Gourmetøl til mat

Aass Bryggeri ser at forbrukerne stadig blir mer bevisste i forhold til øl og mat. Derfor relanseres nå Aass Gourmet.
– Vi får gode tilbakemeldinger på ølet, men forbrukeren har problemer med å finne det i butikken. Derfor kommer nå hele serien i ny drakt, sier Sissel Øistad, produktansvarlig i Aass Bryggeri.
– Siden folk stadig blir mer bevisst hva slags øl som passer til bestemte typer mat, har vi i tillegg trykket en veiledning bak på boksen som symboliserer hva salgs smak ølet har, hvilken mat det går godt sammen med, og hva som er anbefalt serveringstemperatur. Symbolene er beslektet dem du finner på Vinmonopolet..

Weizen

Aass Gourmet Weizen er et overgjæret, klart, lett og leskende hveteøl. Det har en karakteristisk duft av hvetemalt, koriander og sitrus og smaker både søtt og syrlig på samme tid.

Pale Ale

Aass Gourmet Pale Ale er et overgjæret, medium fyldig øl. Det gylne, kobberfargede ølet overrasker med en behagelig krydret fruktighet og en balansert kombinasjon av sødme og bitterhet.

Stout

Aass Gourmet Stout er et overgjæret, kraftig øl. Smaken er kompleks og den tydelige sødmen avrundes av en behagelig bitterhet. Ølet dufter av karamell, lakris og sjokolade.

Annonse
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne artikkelen.


Intern:1495
Norsk mat.Lapskaus.
singelmat.

Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.