Sugen på noe annet enn vanlige tacos?


Oppdatertdato: 2009-05-18 Tema: Produktnyheter Forfatter: Utgiver: Matoppskrift.no Først Utgitt: Kilder: Old El Paso


Old El Paso lanserer Crispy Chicken Spice Mix

Etter suksessen med Crispy Chicken Dinner Kit vil nå endelig Crispy Chicken Spice Mix til Norge. En frisk krydderblandning med sterke innslag fra det meksikanske kjøkkenet som inspirerer til mange sunne meksikanske retter.

Old El Paso har nå utviklet et nytt, godt produkt som vil gi variasjon til vårens kosekvelder, og som samtidig er et sunt alternativ for hele familien. Old El Paso Crispy Chicken Spice Mix er en frisk krydderblanding med sterke innslag fra det meksikanske kjøkkenet, som gir inspirasjon til mange nye, spennende oppskrifter og smakskombinasjoner. Hva sier du for eksempel til Ovnsbakt Crispy Chicken Soft Tacos, saftige og sprø kyllingbiter servert i myke tortillalefser med grønn salat, tomater, salsa og crème fraiche? Nam!

Enkelt og praktisk – bare å ”riste og steke”!

De enkle og familievennlige forberedelsene gir en ny og morsom dimensjon til den meksikanske matlagingen for hele familien – uten søl og styr. Du strimler bare kyllingen og legger den i en plastpose (f.eks. en frysepose) sammen med vegetabilsk olje og kryddermiksen. Rist posen til kyllingstrimlene er fullstendig dekket av krydderblandingen. Stek i ovnen i 18 minutter eller til kyllingen er gjennomstekt og sprø.

Et sunt alternativ

Kylling er også et sunt alternativ, og ettersom Crispy Chicken tilberedes i ovnen – og ikke i stekepanne eller frityrgryte – er den enda bedre for deg og barna dine. Det er også en fin måte å få barn til å spise mer grønnsaker på!

Old El Pasos hjemmeside finner du flere inspirerende oppskrifter med den nye kryddermiksen. De er utviklet av Magnus Lindström – årets kokk i Sverige og dessuten eier av den nyåpnede restauranten Swedish Taste i Göteborg.

Old El Paso Crispy Chicken finnes tilgjengelig som Spice Mix og Dinner Kit i norske butikkhyller fra og med mai 2009.

Annonse
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne artikkelen.


Intern:1587
Norsk mat.Hverdagsmat.
Rask mat.

Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.